2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1331 پست
چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

منم همینقدر از شوهرم کوچیک ترم مطمئن ام تو بهت دعا دادن مرد خوبیه لیاقتش رو نداری بعد پشیمون میشی عزیزم ناراحت نشو ازم

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط این سایته که مردی که با زور و اجبار، دختر رو وادار به ازدواج کرده، میشه مظلوم و بیچاره و صدتا مدافع پیدا میکنه

من نظری درمورد طلاق گرفتن یا نگرفتنت ندارم استارتر، این تصمیم متعلق به شماست و این فرصت رو داری که این بار با نظر خودت تصمیم بگیری، نه به اجبار

ولی اینکه بعد چند سال هنوز دلت صاف نشده و دوستش نداری رو درک میکنم، این کاربرهایی که ازدواج اجباری براشون مهم نیست، یا متوجه موضوع و مفهوم اجبار نیستن یا خیلی رمان زرد خوندن

چرا شبیه پیرمردها ساختلاف سنیتون که عادیه خوب اگه همسن اون بودی که نمیتونستی بچه بیاری و بعد اذیتش ک ...

چقدر بی تربیت و زن ستیز .خب همین افکار امثال شما باعث اضطراب دخترها و ازدواج های بدون دوست داشتن میشه که هردو مرد و زن ضرر میکنن.

فقط این سایته که مردی که با زور و اجبار، دختر رو وادار به ازدواج کرده، میشه مظلوم و بیچاره و صدتا مد ...

چرا متوجه هستیم اما انتخاب تا زمانی بود که فرزندی نداشت

ببین من مقصر میدونمت چون دوستش نداشتی و باهاش ازدواج کردی و حتی بچه دار شدی!

الانم جای مسافرت برو روانشناس اگه اوکی شد که برگرد وگرنه به خودت و اون مرد و بچه ت ظلم نکن

در مسیر... 🌱

دیگه تو ک متنفربودی ازش بعد این همه سال چرا این دم آخری پای ی بچه ی بیگناه رو ب این دنیای کثیف بازکردی

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔