2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 84412 بازدید | 1220 پست
هیشکی نمیتونه زوری کسیو بگیره الکی نزن زیر حرفت چاقو گذاشتن زیر گلوت؟ سر سفره عقد میگفتی ندختر قحط ن ...

شانزده ساله چی میفهمه؟ بچه است . حتی اگه اون موقع ذوق کرده الان بالغ شده و فهمیده اشتباه بوده .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط این سایته که مردی که با زور و اجبار، دختر رو وادار به ازدواج کرده، میشه مظلوم و بیچاره و صدتا مد ...

واقعا یکی گفت ما هم همینیم پس تو هم بشین سر زندگیت یعنی نصفشون مثال بارز قربانی قربانی میسازه هستن چون خودشون به اشتباه تلف شدن و اسی نخواسته مثلشون بشه بهش هجوم اوردن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

چرا متوجه هستیم اما انتخاب تا زمانی بود که فرزندی نداشت

طبق گفته خودش این بچه دار شدن هم با اجبار بوده

از کجا معلوم این پدر فردا روزی برای انتخاب رشته و شغل و دوست و همسر و همه تصمیمات زندگی بچهش هم اجبار به کار نگیره؟

اسی یه چیزی بهت بگم اگر از کسی خوشت اومده و به هوای اون یه جورایی ته دلت زده شده داری این کارو میکنی بدون اون بیرون خبری نیست الان مرد واقعی دیگه پیدا نمیشه همه بچه سال و یک سری هم واقعاً خائنن اصلا دنبال ازدواج نیستند ولی اگه کسی توی ذهنت نیست و میخوای جدا بشی عیب نداره این کارو بکن فقط بدون که خیلی ها هستن مثل دختر خاله من جدا شدن به هوای اینکه شاید بعداً زندگی بهتری درست کنند برای خودشون دقیقاً با همین دید که از اول از اون آدم خوشمون نمیاومد با اینکه کلی خصوصیات خوب اون آدم داشت و خودشون هم اعتراف بهش میکردن دختر خاله منم جدا شد آخرش نتیجش شد ۱۰ سال تنهایی و خواستگارهای رنگ و وارنگ که حتی از خودش کوچکتر هم بودن توی خواستگاراش بود اما هیچ کدوم مرد زندگی نشدن یا زن و بچه داشتن میخواستن جدا بشن بعد با چند تا بچه بیان اینو بگیرن یا اینکه ازدواج نکرده بودند و بچه سال بودن فقط در حد سرگرمی و نهایتاً صیغه میخواستند با طرف باشن ۱۰ سال گذشته و دختر خاله من مجرده خیلی دلش میخواد ازدواج کنه ولی واقعاً کیس خوب که به دردش بخوره نیست همه تو زرد از آب در میان یا خائن میشن و معلوم میشه که چند نفرو زیر سر داشتن یا بعد چند وقت که قرار مدار ازدواج میذاشتن مشخص میشد که اصلاً اینا زن داشتن کثافتها و قبلی رو طلاق نداده میخواستن جایگزین کنند و بچه هاشونم بیارن اون بیرون برای زنهای مطلقه خطرناکتره به مراتب تا برای مردها میخوای جدا شی جدا شو ولی حواست باشه هیچ وقت به قول مریم مومن زاپاس عشق کسی نشی و اگرم یه روز دیگه نتونستی ازدواج کنی خودتو آماده کن که ناراحت نشی همه جوانب رو در نظر بگیر و بعد جدا شو که حداقل کمتر آسیب ببینی

شوهری که بزور میخواد با دختر ۱۱ سال کوچیک از خودش ازدواج کنه زندگیش خراب هست از قبل این مرد لیاقت هی ...

خب باشه

اصلا خانوادش بزور اینو بهش دادن اوکی

چرا مراقب نبوده تو این وضعیت بچه دار نشه

الان به این فک کرده که آینده بچش چی میشه؟!

بچش چجوری میخواد بزرگ شه؟!.....

نمیشده ینی یجوری حالا یا حضوری یا تلفنی از یه

مشاور کمک بگیره؟!...

البته هنوزم دیر نیست هنوزم میتونه کمک بگیره

چرا متوجه هستیم اما انتخاب تا زمانی بود که فرزندی نداشت

به نظرت همه خانم ها میخواستن بچه داشته باشن؟شما از فشار خانواده های ایرانی و حتی اجبار شوهر خبر نداری؟میدونی چقدر خانم هایی هستن که از بچه اشون متنفرن چون بچه حاصل اجبار بوده تازه خیلی هاشون دست به سقط میزنن ولی نمیشه و حتی بعد تولد بچه بدشون میاد بچه رو بغل کنن و..

واقعا یکی گفت ما هم همینیم پس تو هم بشین سر زندگیت یعنی نصفشون مثال بارز قربانی قربانی میسازه هستن چ ...

من بازم میگم نظری درمورد طلاق ندارم، از کجا معلوم خانوادهای که دختر ۱۶ ساله رو به زور شوهر داده، الان حمایتش کنه؟

ولی اینکه شوهره رو قدیس و بیگناه و مورد ظلم قرار گرفته جلوه میدن خیلی بامزهست

خب باشه اصلا خانوادش بزور اینو بهش دادن اوکی چرا مراقب نبوده تو این وضعیت بچه دار نشه الان به این فک ...

اسی قبلا هم گفته بود میخواد جدا بشه همه بهش گفتن برو مشاوره جالا حتی بعد مشاوره هم از شوهرش متنفره یعنی خیلی حسش عمیق تر از این حرف هاست