2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 108132 بازدید | 1340 پست
خیلی خوبه که پشت دخترتون هستید ولی شاید بهتر بود با این فکر زیبا مثال نازیبای ازدواج برادر شوهرتون ر ...

من همون اول هم به مادرشوهرم گفتم که مامان جان فکر نمیکنم این ازدواج درست باشه گفت خب دخترشون رو میدن گفتم خب اونا میدن شما چرا میگیرید میلاد بره یکی به سن خودش پیدا کنه تا زندگیشون یه زندگی عادی باشه نه نامعقول ولی شد و ازدواج کردن الان مادر شوهرم میگه ببین زندگیشون چقدر قشنگه میلاد رو چقدر قشنگ جمعش کرده جذب خونه وزندگی کرده ، رو اون حساب منم زندگیش رو توضیح دادم که استاتر فقط به خاطر ۱۱ سال فاصله سنی زندگیش رو داغون نکنه اخه گفت ازم یازده سال بزرگتره مثل پیر مردهاست میگم پس جاریم چی بگه اونا که ۱۵ سال فاصله دارن این مثال رو زدم بگم که اگرمشکل خاصی ندارید فاصله سنی تون رو معیار طلاق نکن

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

اسی جون خیلی زیاد فکر کن برا جدایی ولی اگه واقعا دوستش نداری به طوری که کنارش حالت خوب نیست و ناراحتی و نمیتونی وجودشو تحمل کنی جدا شو .. تنهایی خیلی خیلی بهتر از کنار بودن با کسی است که نه تنها دوستش نداری بلکه ازش متنفری ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا قبل بچه درست کردن برنگشتی خونه بابات؟

شما که ازش متنفر بودی

چی فکر میکنید پیش خودتون

اون بچه چه گناهی کرده که باید حاصل یه خانواده متلاشی باشه😐

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

عزیزم من جای شما نیستم

اگه اینقدر ازش نفرت داری به نظرم حتما طلاق بگیر

اما بدون خیلیا فاصله سنیشون همینقده و حتی بیشتر

یا اگه یه وقت فک میکنی همه که با هم زندگی میکنن عاشقن اینجور نیس ، دیگه ما زنا مجبوربم بسازیم یا ممکن قدر محبت همسرت رو ندونی و به قولی خوشی زده زیر دلت ، اینارو گفتم اگه یه درصد دلیلش اینه برگردی سر زندگیت، اگه اینجور نیس و واقعا نفرت داری و با روانشناسم درس نشدی جدا شو تمام

الهی بمیرم چرا یه مرد خوب باید سرنوشتش اینطوری باشه

وافعا واقعا لعنت به آدم بد که سر هیچ و پوچ زندگی بقیه رو به گوه میکشن

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

من همون اول هم به مادرشوهرم گفتم که مامان جان فکر نمیکنم این ازدواج درست باشه گفت خب دخترشون رو میدن ...

امان از جهالت خانواده اون دختر و مادرشوهرتون که فکر میکنن دختر مردم باید بچه اشون رو جمع کن

نه اسی کلا این زندگی رو نمیخواسته پس مشکلش خیلی عمیق تره مسلما براش به عنوان یه دختر ۱۶ ساله همبستری با کسیکه نمیخواسته سخت و اذیت کننده بوده حالا فکر کن ۶ سال این رو شبانه روز تحمل کرده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

واقعا درست گفتید خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند منم محبت زیادی ب شوهرم کردم هم بخاطر زندگیم هم ...

آره باید ب آدما اندازه لیاقتشون بها بدی

ماله منکه خودش خودشو داره میندازه اشغالی

والا چی بگم دلم نمیاد بدمش دست مردم

فکر نمیکنی تا دخترت ۳۰ سالش بشه وخواستگارای خوبو رد کنی همه پسرای خوب زن گرفته باشن و فقط جنس های بنجول باقی بمونن و نتونین انتخاب خوبی بکنین؟