2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 67816 بازدید | 1125 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برگرددسر زندگیتفکر میکنی الان ماها خیلی همسرامونودوست داریم؟دوست داشتن ماله همون ۶ ماهه اوله بعده ۶ ...

هر ویژگی مثبتی داشته باشه من نمیخوامش

شبیه پیرمرد هاست

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

ناخواسته بود

الآنم به خاطر همون ناخواسته باید پای زندگیت وایستی .همه چی زندگیت ناخواسته بوده اینو که دیگه میتونستی جلوشو بگیری ..الآنم به خاطر تغییر هورموناته

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پیش من میمونهاره بابای بدی نیست

چی بگم خواهر. نمیخوام قضاوتت کنم ولی دلم برای بچت میسوزه

خدا هر چی صلاحت هست رو برات رقم بزنه

من خودمم قبل عقدم یه هفته مریض شدم چون مخالف ازدواجم بودم ولی بعدش یواش یواش خیلی فرق کردم. بخصوص بعد مصرف داروی افسردگی زندگیم و نگاهم به شوهرم فرق کرد

الآنم به خاطر همون ناخواسته باید پای زندگیت وایستی .همه چی زندگیت ناخواسته بوده اینو که دیگه میتونست ...

تغییر هورمون از ۱۶ سالگی تا الان؟؟

ببین عزیزم اگع واقعا ازدواحت اجباری باشه برو ده روزماسفرت بعدبیا،بشین باخودت فکرکن اگراون ادم اجبارنبودهم جدامیشدی؟شایدذزروزاول چون اسم اجباربوده نتونستی دوستش داشته باشی؟باورکن اون بیرون خبری نیس میدونم حق هرزنی اینه حداقل شب داخل بغل کسی بخابه که دوستش داره .برومشاورع شما بزاریه مدت بگذره مشادره برو فکرکن بعذ تصمیم بگیر

[QUOTE=] من میدونستم ازش متنفر خواهم موند خودش و خانواده ش و بابام فکر میکردند علاقمند میشم [/QUOTE]

درکت میکنم گاهی اوقات خیلی سخته جلوی همه بایستی و کاری که نمیخوای رو انجام ندی

چند سالته؟

شما باید مشاوره بری حتما..

اینجا ی تاپیک زدم پر بازدید شد همه میگفتن باید بری روانشناس

۷ جلسه رفتم و ذره ای فایده نداشت