2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 21425 بازدید | 564 پست

خواهش میکنم یا برنگرد یا اگ برمیگردی با اون نرد خوب رفتار کن

اون گناهی نداره ک عمرش ب پای تو هدر بره

لطفاااا اگ رفتی از زندگیش مهریه رو ببخش و زندگی یه آدم رو نابود نکن بهش هم بگو ک چقدر آدم خوب و شریفیه ولی تو نتونستی دوسش داشته باشی

تو حق داری با کسی ک دوسش داری زندگی کنی ک شاید پسرعموی باشع و اونم حق داره با زنی ک دوسش داره و بهش محبت میکنه زندگی کنه

میدونم خیلی شوهرت اذیت میشه چون مشخصه دوست داره و آدم احساسیه ولی خواهش میکنم دیگ برنگرد ب زندگی و بهش بگو ک تو دوسش نداشتی و اون مشکلی نداره و آدم خوبیه و لیاقت دوست داشته شدن رو داره....

رفتم و نشد

باید بخوای و بشه . هیچ مردی قشنگ و جیگر و عاشق شدنی مطلق نیست . یگی قیافه اش خوبه وحشیه یکی پول نداره یکی بد گیره یکی نفهمه یکی زورگوعه .

فقط مردها نه ها زن ها هم همینن. خلاصه بگم تمرگزت روی خوبیاش باشع و به این فکر کن که شوهرت حداقل اگر دوست داشتنی نیست اذیتت هم نمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه شوهرم پسر عموم نیست پسر عموم چند وقت پیش ب مامانم گفته ک منو دوست داشته من هیچ حسی بهش ندارم اصلا ...

اها..بهرحال ی سری از مردا بسیار نامزد و عوضی ان...ک فقط قصدشون هوا و هوس هشتش ..اگر زیبایی مراقب خودت باش