2777
2789

مدرسه گفته امتحاناتون از ۲۹تا ۱۰

خب این یعنی چیییی

اینهمههه امتحانوووو من چیکار کنممممم پدرم درمیادددددد

آخرم میگن نمره زیر۱۷معدل زیر۱۸اخراجهههه

خب درد و مرضضض با این فرجه کی میتونه همه امتحاناشو پاس شههه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکیه برای ترسوندنتون گفتنولی بازم بخونی نمرت خوب میشه نگران نباش

پیامشو کذاشتن تو گروه

جزئیات برگزاری امتحانات دیماه ۱۴۰۴ در اصفهان اعلام شد/ ممنوعیت برگزاری امتحانات در ایام اعتکاف

🔹«عباس سلطانی»، رئیس اداره سنجش و ارزشیابی تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: امتحانات داخلی نوبت اول مدارس متوسطه استان اصفهان از اول دیماه ۱۴۰۴ همزمان با تشکیل کلاسهای درس آغاز میشود و به منظور بهرهمندی دانشآموزان از فیوضات معنوی مراسم اعتکاف، در روزهای ۱۳ تا ۱۶ دیماه هیچ امتحانی برگزار نخواهد شد.

🔹در صورتی که برخی مدارس به دلیل کمبود فضا و امکانات نتوانند امتحانات داخلی را همزمان با کلاسهای درس برگزار کنند، میتوانند با اخذ مجوز از کمیسیون خاص ناحیه یا منطقه، در بازه زمانی ۲۹ آذر ۱۴۰۴ تا ۱۱ دیماه ۱۴۰۴ با تعطیلی کلاسهای درس، نسبت به برگزاری امتحانات نوبت اول اقدام کنند.

🔹در روزهای ۱۳ تا ۱۶ دیماه ۱۴۰۴ به هیچ عنوان امتحانی (اعم از داخلی یا نهایی) برگزار نخواهد شد؛ امتحانات نهایی نوبت دیماه ۱۴۰۴ پایه دوازدهم برای دانشآموزان مدارس آموزش از راه دور، بزرگسالان و داوطلبان آزاد نیز از تاریخ ۲۷ آذر ۱۴۰۴ تا ۱۰ دیماه ۱۴۰۴ برگزار میشود

پیامشو کذاشتن تو گروه جزئیات برگزاری امتحانات دیماه ۱۴۰۴ در اصفهان اعلام شد/ ممنوعیت برگزاری امتحانا ...

تاریخ امتحانو نمیگم الکیه

اون نمره زیر ۱۸ اخراج رو میگم الکی و بیخوده ماهم این روزارو گذروندیم مدرسه خاص هم بودم سال یازدهم چندنفر ریاضیشونو افتادن حتی ولی اخراج نشدن صرفا تابستون پاس کردن و سال بعد باز باهم سر کلاس بودیم

تاریخ امتحانو نمیگم الکیهاون نمره زیر ۱۸ اخراج رو میگم الکی و بیخوده ماهم این روزارو گذروندیم مدرسه ...

آها

آخه بحشانمشو نشون دادن

نوشته بود مدارس فرهنگ نمره زیر۱۸ و نمره زیر ۱۷اخراجه

باز نمیدونم شاید بخشنامه فیک بود