2777
2789
عنوان

مسیر روانشناسی کمک

92 بازدید | 35 پست

من عاشق این رشته روانشناسی ام و الان دهم تجربیم از این مسیر بهتره برم یا مسیر انسانی؟ میخواستم تغییر رشته بدم گفتن از اونجا سخت میشه قبول شد ، تو که استعداد داری، اینجا معدلت بالا باشه کنکورتو کم بزنی هم قبولی ولی تو انسانی رقابتش مثل پزشکیه، هشت درس تخصصی رو باید بزنی، از اون طرفتم از بقیه عقبم الان برم خیلی فشار وارد میشه بهم

نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن تو تجربی هم زیستش مرتبطه

اره ولی من الان روانشناسیم خودم رشتم تجربی بود میگم کاش میرفتم انسانی

چون فلسفه داره روانشناسی داره جامعه شناسی داره

The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘

اره ولی من الان روانشناسیم خودم رشتم تجربی بود میگم کاش میرفتم انسانیچون فلسفه داره روانشناسی داره ج ...

سختتون نبود این سه سال رو گذرونیدید؟ یعنی تجربی رو دوست نداشتید ؟

سختتون نبود این سه سال رو گذرونیدید؟ یعنی تجربی رو دوست نداشتید ؟

نه اصلا دوسش نداشتم

تجربی واسه عشق پزشکیا خوبه

من اصلا زیست و فیزیولوژی رو دوس نداشتم

منم انسانیم هدفمم روانه حیف که دیره وگرنه دلم میخاست تغییر رشته بدم برم تجربی که راحت تر روان قبول ش ...

آخه چطوری راحت تر میشه قبول شد با اون حجم محاسبات اینا

من محاسباتشو دوست ندارم تو کنکور ریاضی رو میخوام کلا نزنم اصلا دوست ندارم فیزیکم به خاطر دبیر خوشم میاد وگرنه تو محاسباتش لنگم شیمی هم دوست دارم ولی وقتی میره سر همین محاسباتش بدم میاد یدونه زیستش خوبه اونم فقط اونو بزنی کافی نیست

آخه چطوری راحت تر میشه قبول شد با اون حجم محاسبات اینا من محاسباتشو دوست ندارم تو کنکور ریاضی رو میخ ...

چون رقابتش تو تجربی کمتره

با رتبه ی بالاهم میتونی قبول شی

ولی برا انسانی جز رشته های تاپشه و به شدت رقابتش بالاست

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
من برعکس زیست دوست دارم ریاضی رو نههه انسانی هم تاریخشو دوست ندارم

نمیدونم والا به نظر من که کنکور انسانی راحت تره

چون رقابتش تو تجربی کمترهبا رتبه ی بالاهم میتونی قبول شیولی برا انسانی جز رشته های تاپشه و به شدت رق ...

ولی همون رتبه بالا آوردن هم به اندازه پزشکی خوندن زحمت میخواد