2777
2789
عنوان

هزینه ها در امریکا و درامدشونو مقایسه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توصیح دادم ک گفتم کیفیت زندگیشون بهتره ولی خرجشون بالاس ب نسبت درامدشون ولی دیگه مثلا ب قول شما بهت ...

بعد مورد بعدی اینکه تو کشورهای غربی شرایط زندگی جوریه که مردم نیاز به پس انداز ندارن بحث تورم به کنار

اصلا خیلی عجیبه براشون اینکه پول رو تفریح نکنند ببرن باهاش چند تا چند تا ملک بخرن چون چیزی به اسم امنیت دارن

امریکاییا ها ک بدبختنتازه اروپا هم تو خرجشون موندن انگلیس سوئیس هلند فنلاند اتریش حوزه خلیج فارس ک ا ...

دام براشون کبابه بیچاره کاش مهاجرت کنن ایران حداقل یکم طعم زندگی رو بچشن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

نههه این حرافا چیه میزنییی نشنیدی ۲۰۶ دقیقا مثل لندکروزه شاید بهترامریکایی ها هم بیچاره ها اصلا نون ...

لامصبا کیفیت محصولاتشون تو همه چی حرف اولو میزنه

ولی هجونجام یک سر اعتراض دارن پس چرا ! فقط مردمشون زرنگن چیزی گرون بشه نمیخرن و اعتراض میکنن ن ما ایرانیا چیزی گرون بشه احتکارش میکنیم تو خونمون بعد هی چس ناله پشت چس ناله ب جای ظاهر زندگی خارجی ها یکم سیاست ازشون یاد بگیریم اوضامون بهتره

لامصبا کیفیت محصولاتشون تو همه چی حرف اولو میزنه ولی هجونجام یک سر اعتراض دارن پس چرا ! فقط مردم ...

ما ایرانی ها اگه سیاست داشتیم به آمریکایی ها نمیگفتم بدبخت

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

وقتشه آمریکایی هارو از کشورمون بیرون کنیم بفرستیم کشور خودشون

اینجا خوشبختی و چشیدن حالا وقتشه بدبختی و بکشن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

محض اطلاع تورم ژاپن صفره حتی بعضی موقعها منفی میشهدولت کلی تلاش میکنه تا تورم ایجاد کنه بلکه مردم ان ...

اتفاقا منظورم از تعداد کمی از کشورها یکیش همین ژاپن بود..چندوقت پیش خوندم از بس قیمتها بدون تغییره قیمت پیتزا روی دیوار حک کرده بودن...

پارسا پسرمامان😍
دام براشون کبابه بیچاره کاش مهاجرت کنن ایران حداقل یکم طعم زندگی رو بچشن

واقعا کنایه زدن داره ؟؟؟؟؟؟

امان از درون ادمها

کجای تاپیک من کنایه داره خب برید تحقیق کنین شاید من دارم دروغ میگم چ میدونم شاید ب قول یکی هدف دارم

خدایاااا بیا منو نارنگی کن