2777
2789
عنوان

هزینه ها در امریکا و درامدشونو مقایسه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 72 پست
بالاترین متراژ خونه مال آمریکاسبیشترین گوشت رو بعد یه کشور آمریکایی ها مصرف میکنمدارسشون رو از هر لح ...

توصیح دادم ک گفتم کیفیت زندگیشون بهتره ولی خرجشون بالاس ب نسبت درامدشون ولی دیگه مثلا ب قول شما بهترین ماشینو و خونه با متریال خوب دارن ولی خدایی ۲۶۰ میلیون تومن در ماه تو ایرانم میشه تو قصر زندگی کرد و اینکه ماشینهای خوب رو ب قیمت پایین سوار میشن ولی پول بنزینشون میلیونی هست ب پول ایران

اونجام کارتن خواب دارن بابا بدبختم دارن خوشبختم دارن ۰۰۰۰

حالا نیست ک من دم محاجرت بودم 🤭

پشیمون شدم

😂😋

الکی مثلا من میخواستم محاجرت کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 4سال قطر بودم ماشین معمولی شون میدونی چیه؟؟ ینی ماشینی ک 80 درصد توان خریدشو دارن؟ لندکروز! اونم ...

نههه این حرافا چیه میزنییی نشنیدی ۲۰۶ دقیقا مثل لندکروزه شاید بهتر

امریکایی ها هم بیچاره ها اصلا نون ندارن بخورن 😂

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اولا هیچ وقت نباید قیمتها و هزینه ها و درآمد رواز دلار به تومن برگردونی این اشتباهه

اما اونجا نیازهای اولیه و اساسی مردم خیلی ارزون و در دسترس هست بعد که یک سطح بخوای بیای بالاتر یعنی موارد لوکس یکهو خیلی گرون میشه

مثلا خرید سوپرمارکتی و فروشگاهی بینهایت ارزون هست اما فرضا بخوای جراحی زیبایی بکنی دیگه باید جزو قشر پولدار باشی تا بتونی اینکار روبکنی مثل ایران نیست که میبینی مردی کارگره زن یا دخترش بینی عمل کردن

بدبختی وتورم جهانیه..چه امریکا چه ایران...تعداد کمی از کشورها هستن که تورم رو مهار کردن

محض اطلاع تورم ژاپن صفره حتی بعضی موقعها منفی میشه

دولت کلی تلاش میکنه تا تورم ایجاد کنه بلکه مردم انگیزه کار کردن داشته باشن

توصیح دادم ک گفتم کیفیت زندگیشون بهتره ولی خرجشون بالاس ب نسبت درامدشون ولی دیگه مثلا ب قول شما بهت ...

عزیزممم ببین تو چون داری دلار رو به پول مزخرف تومن تبدیل میکنی میگی۲۶۰ میلیون زیاده خب ؟ باید دلار رو با دلار مقایسه کنی

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

نههه این حرافا چیه میزنییی نشنیدی ۲۰۶ دقیقا مثل لندکروزه شاید بهترامریکایی ها هم بیچاره ها اصلا نون ...

امریکاییا ها ک بدبختن

تازه اروپا هم تو خرجشون موندن انگلیس سوئیس هلند فنلاند اتریش

حوزه خلیج فارس ک افتضاحه