2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 148 پست
کاری ندارم خانه بزنه یا مهریه بده ولی باور کن چند مورد شاهد بودم که حق طلاق دادن بعد از مدتی هم طلا ...

بخاطر همین قانون وضعیت جامعه رو بررسی کرده کلی کارشناس تحقیق کردن تا تونستن به این نتیجه برسن حق طلاق با کی باشه...از روی هوا نگفتن

خلاصه که حق طلاق با اقا باشه به نفع جفتشون هست

حالا خانم یه لحظه دید جاش خوب نیست میتونه بزاره بره اینو دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره

شوهر حق زندانی کردن زن رو نداره

خانم که خودش با اختیار خودش بره فقط نمیتونه مجدد ازدواج بکنه ، طلاق رو به خاطر این نیاز داره که شناسنامش پاک شه مجدد ازدواج بکنه

لطفا در ریپلی کردن ادب را رعایت کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اینم بگم اکثر خانم ها تو جامعه اینو میفهمن که زندگی هم در ایران در جریانه تو اروپا رو ببینی اص ...

دقیقا حرفی ک من میزنم کسی ک دنبال اینجور چیزاس مشخصه آخر کار ب کجا میرسه

میدونم قانون داره، خب حرف منم اینه همونطورکه قانون مهریه رو عوض کردن قانون ارثیه زن ازمرد رو هم میتو ...

وقتی شما از زحمت صحبت میکنی ، خودت اگه بچه دار بشی نه ماه تو شکمت بچه رو نگه داری بهش شیر بدی سالهای زیادی مدرسه ببری بیاری بزرگش بکنی

ایا تو در قبال بچت زحمت زیادی کشیدی یا اون زنی که قراره اینده بیاد تو زندگیش؟

پس اگه بحث زحمت باشه پدر مادر هستن که از همه بیشتر زحمت یک نفر رو کشیدن پس حق و حقوق بیشتری هم باید ببرن

لطفا در ریپلی کردن ادب را رعایت کنید

من مهریه ام یک سکه ست

حق طلاق، مسکن، اشتغال، تحصیل، و خروج از کشور رو گرفتم

حق حضانت هم هر دو باهاش مخالف بودیم و نگرفتم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

خب اینم حرفای صفر و یکی بود ک بالا داشتم برای اون خانم توضیح میدادم ک خانما میگن آقایون اینطورین و آ ...

به استثناهاکاری ندلریم بله ازمهریه خانمایی بودن که سواستفاده کردن ولی واقعا چنددرصدهستن؟

ولی ظلم به اون خانمایی میشه که آقا هیچی نداره صفرصفر، بعد خانم ۲۰ سال سی سال زندگی میکنه زندگی روکنارهم میسازن ولی کمترین حق رو تواون زندگی داره بابت ارثیه... مهریه که فقط برای طلاق نیست همه که طلاق نمیگیرن...

پس باید قانون ارث خانم ازآقاروهم بیان درست کنن چرا به این قضیه ورود نمیکنن!!!

من تادلت بخاد مورد دیدم خانم زندگی روساخته زحمت کشیده ولی بعدفوت همسرش چون مهریه ش خیلی کم بوده و همسرشم زودترفوت کرده پدرومادرهمسرش هم ارثشون بیشترازاین خانم که اون زندگی روساخته بردن!!! مال این پدرومادرهم برای کی می مونه برای اونیکی بچه هاش!!! یعنی تصور کن مالی ک اون خانم زحمت کشیده میرسه به جاری!!دانادخانواده!!!! بچه های اونا!!!!!این عادلانه نیست بخداکه این ظلمه!!!

وقتی شما از زحمت صحبت میکنی ، خودت اگه بچه دار بشی نه ماه تو شکمت بچه رو نگه داری بهش شیر بدی سالهای ...

شماآقایی یاخانم؟

مجردی یامتاهل؟

اصلا چندسالته؟

یه اقایی که ازدواج میکنه صفره صفره ، باوام و قرض باخانمش یه زندگی رو درست میکنن هیچکسی هم خبرنداره حتی پدرومادر دوطرف شب گشنگی میکشن باسیلی صورتشون سرخ میکنن تازندگیشون بچرخه بعدچندسال که یه زندگی نرمالی درست کردن حق کی تواین زندگی بیشتره؟!!!!!!!!

من خودم هم مادرم و یه پسر دارم نظرم درمورد پسرمم همینه.

برادردارم نطرم درموردش همینه.

درمورد زندگی خودمم همینه.

یه بوم و دوهوا نیستم....

تمام مشکلات اینطوری حل میشه ولی خب این ی جورایی فرار از ماجراس بالاخره ما عقل داریم ی راهی پیدا کنی ...

اخرش نفهمیدم اعتماد داری یا نداری

بدبینی یا خوشبین

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

پسرای این دورزمونه که تکلیفشون روشنه یه مشت منفعت طلب بی عرضه ( البته بلانسبت یه عده خییییلی کم که ن ...

کلا همین ی مهریه رو خانوما دارن تو این مملکت اونم ازشون گرفتن و جالب اینه خود خانوما هم همراهی میکنن

با اینهمه قوانین ضدزن چندهمسری و صیغه و ... بعد از بیست سال زندگی که جوونی زن رفته، قدرت باروریش رفته و حتی دیگه فرصت زمانی نداره ی شغلی برای خودش دست و پا کنه با چند تا بچه یهو مرد میزنه زیر همه چیز و با ۱۴ سکه زن رو طلاق میده .خب این زن از این به بعد چجوری زندگیشو بگذرونه؟ چجوری برای خودش سابقه ی شغلی ایجاد کنه درحالیکه ۲۰ سال داشته مفت و مجانی بدون بیمه تو خونه مرد زحمت میکشیده .مثل ی اشپز و نظافتچی و پرستار و معلم بدون هیچ بیمه و پس اندازی

مهریه باید ی عددی باشه که بازدارنده باشه نباید در حد توان مرد باشه باید جوری باشه که وقتی مرد فکر این چیزا اومد تو سرش بگه ول کن کل دار و ندارم رو باید بدم و نمیرزه

خیلی بی عقل شدن دخترای حالا .هیچی از قوانین ایران نمیدونن و نمیدونن با ازدواج بدون مهریه یا کم مهریه تمام حقوق رو دارن از خودشون سلب میکنن و سند بدبختی خودشون رو امضا میکنند

به استثناهاکاری ندلریم بله ازمهریه خانمایی بودن که سواستفاده کردن ولی واقعا چنددرصدهستن؟ولی ظلم به ا ...

من همین قضیه مهریه رو هم توضیح دادم بالا درموردش
ولی قضیه ارثیه ک میدونم اینه ک من ب عنوان مرد سرپرست خانواده هستم و هزینه های مالی روی دوشمه ولی این مسیولیت ب گردن شما نیست حالا کار ندارم شما کار میکنی پولتونو میارید داخل خونه من جوری ک خودم هستم دارم میگم و قانون روی این تشکیل شده ک من مرد باید هزینه بچه زن و زندگی بدم حتی اگه ازدواج هم کرده باشم و پدرو مادر پیر شده باشن و مشکل داشته باشن هزینه اوناهم روی گردن پسرای خانوادس
این چیزیه ک من میدونم اگه شما نظری دارین بفرمایین
ولی ی چیزی رو بگم هرچی بیشتر ب این جور چیزا فکر کنین بیشتر خودتون آسیب میبینید چون تجربه کردم مثال میزنم براتون
زندگی بر پایه قانون و وظایف شناخته نمیشه
مثلا من بگم ببخشید اینطوری میگم ولی وظیفه زن اینه از من تمکین کنه هروقت رابطه خواستم نه نگه! این درسته بنظر شما؟ اون خانم نمیخواد و من نمیتونم زورش کنم پس اینجا قانون گفته زن باید تمکین کنه مگه شرایط خیلی خاص ولی اون عشق و علاقه و درک همدیگه ی چیز دیگه میگه
یا خانم میگه وظیفه من نیس غذا درست کنم ک از نظر قانون درسته
ولی اون درک همدیگه ی چیز دیگه رو میگه
خیلی ازین جورچیزا هس بگم ولی باید برگردم سرکار فکر کنم منظور منو گرفته باشین
پس بهتره تا جایی ک میشه ب قانون کار نداشته باشید و فکر نکنید بهش و خودتون قوانین خودتون رو داشته باشید اینطوی زندگی آروم تری دارین
ولی حرفاتون رو هم قبول دارم تا حتی میتونم بگم بیشترشو
فلسفه مهریه هم ب عنوان هدیس ک میگن اول ازدواج بدین ب همسرتون پس اینکه موقع فوت آقا خانم برداره هم درست در میاد هم در نمیادیگم گنگه
ولی برادرانه میگم دنبال اینا نباشید ک زندگی رو زهرتون میکنه چشیدم اینو الان خداروشکر زندگی آروم و خوبی دارم اینا فقط عصاب خوردی برای شما داره
و با فکر و خیال و حرفای ماهم درست نمیشه! تا وقتی اونایی ک باید تغییر بدن قانونو ک نمیدن این وسیله ایه ک جنگ راه بندازن
موفق باشید

من همین قضیه مهریه رو هم توضیح دادم بالا درموردشولی قضیه ارثیه ک میدونم اینه ک من ب عنوان مرد سرپرست ...

فعلا که شما مردا توقع دارید زن هم کار خونه کنه هم بچه بیاره بزرگ کنه هم بره سرکار پول شو هم خرج زندگی کنه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
کلا همین ی مهریه رو خانوما دارن تو این مملکت اونم ازشون گرفتن و جالب اینه خود خانوما هم همراهی میکنن ...

آره احمقن، حالیشون نیس

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم