2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 174 پست
شوهر من قبول کرده تازه خونه رو هم به نامم زدهفکر نکن من استثنا هستم. شوهر خواهرم، دوستام همه همینطور ...

تو دیگه داری چرت می گی اون شوهر ت خیلی خر بوده که حق طلاق و سکه و همه چیز به تو داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه داری چرت می گی اون شوهر ت خیلی خر بوده که حق طلاق و سکه و همه چیز به تو داده

اولا مودب باش آقای محترم
نگفتم مهریه دارم یا سکه داده

گفتم حق و حقوقم رو گرفتم

و بعد 10 سال زندگی مشترک خونه ای که با پول هردومون تهیه شده رو زده به نام من

اما پدرشوهرم چی؟ اون که زنش کار نکرده بود

پدربزرگم چی؟ این همه مرد دیگه چی که خونه رو به نام همسرشون میزنن
از این موارد هم هست

نتیجه گیری #ازدواج نکنیم😂😂

تمام مشکلات اینطوری حل میشه
ولی خب این ی جورایی فرار از ماجراس بالاخره ما عقل داریم ی راهی پیدا کنیم زندگیای موفق زیادن ولی بیشتر ما خراباشو تو جامعه میبینم چون ک از عمد دارن بهمون نشون میدن

اکثر این حرفا اینجا فیکه

من بارها دیدم طرف گفته شوهرم خونه زد به اسمم حق طلاقم داد فلانم کرد ولی اخرش بعد چند ماه تاپیک میزنه مشخص میشه همش دروغ بوده نه تنها اینا نبوده بلکه خیلی وضعش بدتر بوده اینجوری میخاسته تو ذهنش حداقل شرایط رو بگیره دستش

به نظرم چیزی که قانون نوشته همون بصورت عادی خیلی خیلی خوبه

حالا بعضیا اینو عوض میکنن به ضرر خودشون

حق طلاق باید با اقا باشه چون اقا هست که خانم رو انتخاب میکنه اقا هست که خاستگاری میره پس کسی که پیش قدم شده به سمت کسی حق طلاق بهش برسه درسته

اگه خانم ها میرفتن خاستگاری اقایون بله باید حق طلاق به خانم داده میشد چون خانم پیش قدم شده خانم اونو انتخابش کرده

در مورد مهریه هم عرف هرچی تعیین میکنه درسته ولی کسی که ازدواج شروع نشده یا زندگی مشترک شروع نشده تجارت رو شروع میکنه میشینه روی مهریه دو دوتا چهارتا میکنه به نظرم اهل زندگی مشترک نیست و خب زندگی با اون شروع نشه بهتره چون فرقی نداره بلاخره به جدایی خواهد رسید

از این ورم خونه زدن به نام همسر شرایط داره من دیدم کسایی که خونشون رو زدن به نام همسرشون واقعا همسر برای شوهر سنگ تمام گذاشته و همه جور هواشو داشته

الکی یکی از راه میرسه میگه شوهرم خونه رو داد مهریه رو داد حق طلاقم داد فکر کنم تخیلاتشو داره میریزه اینجا

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒

همه رو تو دفترخونه اسناد رسمی بگیر چون تو شروط ضمن عقد این شرط ها ضمانت اجرایی نداره.حق تنصیف اموال ...

پسرای این دورزمونه که تکلیفشون روشنه یه مشت منفعت طلب بی عرضه ( البته بلانسبت یه عده خییییلی کم که نشون میدن مردونگی هنوز هست) پس ازشون انتظاری نیست متوجه بشن نمیدونم خانماچرا متوجه این موضوع نیستن...پس تکلیف ارثیه خانم ازاقاچی میشه چراپس اونو درست نمیکنن...

اتفاقا مهریه انقد مهم نیست که حق طلاق مهمهچرا مرد باید امکان خروج از ازدواج رو داشته باشه ولی زن نه؟ ...

ببینید من ب فلسفه مهریه گارد داشتم هنوزم یکم دارم ولی خیلی کم شده قبلا عصابم بهم میریخت ولی الان میشه گفت اوکیم باهاش درحدی ک اصولی باشه وگرنه گفتم دنبال حق و حقوق و اینجور چیزا نیستم
و اینم رفتم پرس و جو کردم و فلسفشو دراوردم والا حق تحصیلو اینا بنظرم شاید ظلم باشه ولی طلاق و اینا نه بنظرم اونم ی چیزی هس ک ب مرد دادن
و میتونین برین پرس و جو کنین حضوری از اشخاصی ک علمشو دارن یا سرچ کنید و جواب رو دریابید حالا یا قانع میشین یا خیر ولی تعصب و گارد داشتن تو هیچ چیز خوب نیس غیر از یکسری موارد خاص
چون گفتم الان آقایون میگن در حق ما ظلم شده کلی باید خرج کنیم و فلان و اینا و خانم ها هم همین چیزا رو میگن ک متاسفانه جامعه و فمنیست داره اینارو میندازه ک این بازی هس ک برنده ای نداره غیر از اونایی ک پشت پردن و ب شما گفتن اینا آگاهیه الان خانما ب آقایون میگن ظالم و مردا ب خانما میگن مفت خور و همه میگن ما آگاه شدیم ک این خود جهالته مدرنه
پس بدون گارد داشتن دنبال ماجرا بگردین و نذارین کسی براتون تصمیم بگیره ک شما چی فکر کنین چکار بکنین چکار نکنین و دارن برامون تصمیم میگیرن

اکثر این حرفا اینجا فیکهمن بارها دیدم طرف گفته شوهرم خونه زد به اسمم حق طلاقم داد فلانم کرد ولی اخرش ...

خدا خیرت بده اصلا کسی ک ب اینجور چیزا فکر میکنه یعنی داره آماده میشه براش مثلا طلاق
شما میترسی بری تو خیابون خفتت کن و این ترسو همیشه داری و از چیزی ک بترسی صد درصد سرت میاد

پسرای این دورزمونه که تکلیفشون روشنه یه مشت منفعت طلب بی عرضه ( البته بلانسبت یه عده خییییلی کم که ن ...

خب اینم حرفای صفر و یکی بود ک بالا داشتم برای اون خانم توضیح میدادم ک خانما میگن آقایون اینطورین و آقایون میگن خانما اینطورین و همه رو ب جون هم انداختن برای کارهای پشت پرده
و همه هم اعتقاد دارن بهشون داره ظلم میشه

اکثر این حرفا اینجا فیکهمن بارها دیدم طرف گفته شوهرم خونه زد به اسمم حق طلاقم داد فلانم کرد ولی اخرش ...

کاری ندارم خانه بزنه یا مهریه بده ولی باور کن چند مورد شاهد بودم که حق طلاق دادن بعد از مدتی هم طلاق گرفته هم شوهر را انداخته بیرون .

خدا خیرت بده اصلا کسی ک ب اینجور چیزا فکر میکنه یعنی داره آماده میشه براش مثلا طلاق شما میترسی بری ت ...

البته اینم بگم اکثر خانم ها تو جامعه اینو میفهمن که زندگی هم در ایران در جریانه تو اروپا رو ببینی اصلا خانواده معنی نداره مثل وحشی ها زندگی میکنن نه پدر سرجاشه نه مادر ... خیلی هم تلاش میکنن با فیلم و سریال و تبلیغات ، خانواده رو مهم و مقدس نشون بدن بلکه مردمشون بهتر بشه ولی بازم به گردپای همین ایران نمیرسن

اینجا بنیان خانواده مهمه هم تو ایران هم کشورهای اطراف مثلا من ترکیه دیدم خانواده رو خیلی خیلی مهم میدونن که این خیلی خوبه.

در کل وقتی دو نفر میخان زندگی مشترک شروع بکنن اگه همون اولش بحث مهریه و کم و زیاد و نمیدونم حق طلاق با کی باشه وسط کشیده بشه اینا اصلا نمیخان بعدا زندگی بکنن اینا قراره به زودی جدا بشن خودشونم اینو میدونن فقط هرکی داره به منافع خودش فکر میکنه که کمتر اذیت بشه

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒

ارثیه که قانون داره با قانون تقسیم میشه

میدونم قانون داره، خب حرف منم اینه همونطورکه قانون مهریه رو عوض کردن قانون ارثیه زن ازمرد رو هم میتونن عوض کنن... ارثیه زن از مرد مگه چقدره؟ یه عمر خانم زحمت بکشه دوتای اقاروبکنه ده سختی بکشه خدای نکرده آقازودترفوت کنه و پدرومادرش زنده باشن خانم ازهمه کمترارث میبره درحالی که ازهمه بیشتربرای زندگیش زحمت کشیده... مهریه اینجاها بدرد میخوره ...