2777
2789
عنوان

به نظرتون طلا بفروشم واسه خودم ماشین بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست
طلا تازه میره بالا حیفه دست نگه دار اگه شاغل بودی و حیرون میگفتم اره اسنپ بگیری به نفعته

اخه من عاشق رانندگی هستم همیشه ماشین داشتم طلاکه همیشه داره بالا میره

گناه من سادگی بود .

اگه بخشی از طلات می مونه بله بفروش! طلا واسه همینروزاست... البته سال دیگه طلا دوبرابر میشه اما ماشین نهایت۲۰درصد گرون میشه.. اما من خودم ماشینو ترجیح میدم انگار بال پروازه.. دستت خیلی باز میشه بعدنم می تونی سرویس شی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم یه موتور وسپا بخر برای خودت

یا همسرت موتور بگیره برای خودش ماشین دست تو

دوتا ماشین داشتن هم جا گیره هم هزینه بر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اگه بخشی از طلات می مونه بله بفروش! طلا واسه همینروزاست... البته سال دیگه طلا دوبرابر میشه اما ماشین ...

پنم همینو میگم طلا واسه همینکاره دیگه

گناه من سادگی بود .
ماشین بخر هم استفادش میکنی هم ارزش پولتم حفظ میشه نمیخوای بندازی تو جوب که ماشین هم گرون میشه

اره منم همینو میگم این طلاهارو من سالی یه بارم استفاده نمیکنم

گناه من سادگی بود .
بنظرم یه موتور وسپا بخر برای خودت یا همسرت موتور بگیره برای خودش ماشین دست تودوتا ماشین داشتن هم جا ...

قبلا همینکارو میکردیم ولی الان خونمون بیرون از شهره و خطرناکه باموتور

گناه من سادگی بود .
قبلا همینکارو میکردیم ولی الان خونمون بیرون از شهره و خطرناکه باموتور

خب پس بر حسب شرایطت اگه واقعا نیازه بخر

یه براورد از مخارج ماهانه و سالانه برای هردو بکن بعد اگه اوکی بودی بگیر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹