شوهرم یه ماشین داره باهاش میره سر کار ما دوماهه اومدیم بیرون از شهر نشستیم نیم ساعت راهه و من اینجا خیلی تنهام قبلا ماشین دست من بود الان به نظرتون طلا بفروشم یه ماشین واسه خودم بخرم
اگه بخشی از طلات می مونه بله بفروش! طلا واسه همینروزاست... البته سال دیگه طلا دوبرابر میشه اما ماشین نهایت۲۰درصد گرون میشه.. اما من خودم ماشینو ترجیح میدم انگار بال پروازه.. دستت خیلی باز میشه بعدنم می تونی سرویس شی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
قبلا همینکارو میکردیم ولی الان خونمون بیرون از شهره و خطرناکه باموتور
خب پس بر حسب شرایطت اگه واقعا نیازه بخر
یه براورد از مخارج ماهانه و سالانه برای هردو بکن بعد اگه اوکی بودی بگیر
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹