2777
2789
عنوان

مادرشوهر سلیطه ام حالمو به هم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الکی میخوان بگن من خیلی کدبانوام تو نیستیوگرنه هیچ پوخی نیستن

دقیقا اشپزی افتضاحححححح الکی میگه من سه مدل غذا میزاشتم کیک های من خیلی خوبه اینم میخواد ادای من در بیاره کیک میپزه عین سنگ میگه بچه هام عاشق کیکامن همیشه براشون درست میکردم😐😐

بعدا بین حرفات بگو دوستم مریض وبدحال بوده مادرشوهرش براشون ناهار فرستاده خیلی زن با شعوریه

این انقدر بیشعور و از خود راضیه اینجوری بگم بدتر لج میکنه که چرا یکی دیگه رو تعریف تمجید میکنم

یه مدت جوابشو نمیدادم شوهر جان فوری تلافی کرد

یعنی چی کار کرد؟

نگفتم کلا جواب نده یکی در میون جواب بده و بهونه بیار،جوری که شوهرت واقعا فکر کنه عمدی نبوده. البته بازم اگه خیلی حساس نیست. یا خیلی اطلاعات نده وقتی زنگ میزنه

I will always love you❤️💖💗

دقیقا اشپزی افتضاحححححح الکی میگه من سه مدل غذا میزاشتم کیک های من خیلی خوبه اینم میخواد ادای من در ...

خوو برن با همسنا شون رقابت کنن نه با عروس

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
یعنی چی کار کرد؟نگفتم کلا جواب نده یکی در میون جواب بده و بهونه بیار،جوری که شوهرت واقعا فکر کنه عمد ...

به شوهرم سپردم هروقت مریضم بهش نگه چون سالن روحه.شوهرم نمیگه پسرم بهشون گفته بود.حالا خوبه خودش و دختراش ۱۲ مله سال مریضن.تا ما عروسا مریض بشیم فس فس میکنه

حالا خوبه خودشون غذاهای درست درمون نمیذارن.منم گفتم والا خیلی وقته نذاشتم.

بیخیال عزیزم😂

توجه نکن بزار بگه خودش خسته میشه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥