2777
2789

هر وقت مریض میشم بجای اینکه زنگ بزنه احوالپرسی رنگ میزنه حالگیری.مثلا میگه باز مریض شدی؟ غذا نذاشتی؟ بفکر اینه که پسرش میاد بدون غذا میمونه.نمیدونم اینجور وقتا چی بگم منم حالشو بگیرم .از دیروز مریضم الان زنگ زد گفت هنوز بلند نشدی !؟خوابیدی بازم؟؟ ناهار چی میخوای بذاری؟ گفتم شاید بدند شم ماکارونی بذارم چون چن روزه پسرم میخواد برگشته میگه نافشو به ماکارونی بستی.😡😡

فقط خط آخر😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موندم چرا اینقدر به غدا پیله هستن اینا به تو چه چی گذاشتیم اخه خودش برا پدر شوهرم تخم مرغ املت میده هی ولی همش فکر اینه من غذا چی گذاشتم مثلا بگم سوپ وای پسرم با سوپ سیر نمیشعیادش رفته خودش چه غداهای مزخرفی برا پسرش میزاشت

موندم چرا اینقدر به غدا پیله هستن اینا به تو چه چی گذاشتیم اخه خودش برا پدر شوهرم تخم مرغ املت میده ...

الکی میخوان بگن من خیلی کدبانوام تو نیستی

وگرنه هیچ پوخی نیستن

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد