2777
2789
عنوان

پسر همسایمون و زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 51 پست
اینا دقیقا مثل مامان بابای همون بچه پرروهای بی تربیتن واسه همین زورشون اومده

آره دقیقا،جای بچه مگه تو خیابونه ،اومده شده لات خیابون

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بهش میگفتی اگر یکبارم بزنی اتیشت میزنم🤣

اتیش چیه خواهر گفتم یه بارم ببینم از این غلطا میکنی میکشم جنازتو خاک میکنم البته تورکی گفتم خشن تر بود اون🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبش کردی ترک کجایی؟؟

اره دلم خنک شد😂

زنجان،نکنه شمام تورکی؟

اره ترک ارومیه ام

عه یاشا😍

با اسمت یاد آنام افتادم اونم تورک بود😂

همینا که میگن تو کار بچه دخالت نکن خودشون بدتر هستن..

دقیقا،اگه دخالت نکنم بزنه یه بلایی سر داداشم بیاره چی؟اون وقتم بگم عیب نداره بچه بودن

بنازمت خواهر... دفعه دیگه جرات نمیکنه به داداشت نگاه کنه

گمون نکنم 😂 پرو تر از این حرفاس قشنگ برگشت بهم جواب پس داد

نه دیگه جرات نمیکنه..اگه شد داداشت رو بفرست دفاع شخصی..

بوکس میره،تو خونه شیره هرچی یاد گرفته میاد رو من پیاده میکنه بیرون خونه میشه موش