2777
2789
عنوان

پسر همسایمون و زدم

443 بازدید | 53 پست

البته خونشون اینجا نیس ،کنار خونمون سوپر مارکت دارن وقتایی که مدرسه نداره به جای باباش میاد مغازه ۱۳،۱۴ سالشه

داداشم ۱۰ سالشه،اومده بودن با مامانم خونه فامیلمون خونشون چند خونه اون ور تره ،داداشم زنگ زد دارم میام خونتون،من داشتم از پنجره نگاه میکردم بیرون یهو دیدم پسره همسایه بهش تیکه پروند داداشم عصبانی شد دعواشون شد با مشت زد داداشم و انداخت زمین لبش خون اومد،من بدو بدو رفتم پایین بهش سیلی زدم ب گشته به من فحش میده.منم گفتم حد خودتو بدون برو تو مغازه ی خراب شده ی خودتون اینجا نیا بار اولش نیس داداشمو میزنه پارسالم داداشم و زده بود.

اعصاب خودمم خورده همکار های شوهرم اونجا بودن دیدن من پسره رو زدم😖

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو دعوای بچه ها دخالت میکنین باید به خانوادش خبر میدادین

بچه ها یروز دعوا میکنن روز بعد اشتی میکنن

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

خوب کردی همکارای شوهرت نمیتونستن دوتا بچه رو جدا کنن

اونا سرگرم خودشون بودن از پنجره داشتم میدیم

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بدرک واقعا باید میزدی دهنش پر خون بشه😂😂

اره دلم خنک شد😂

دوتا بچه بودن دعوا کردن خودشون حل میکردن تو چرا رفتی زدی؟

داداشم اصلا باهاش دوست نیس!

هربار میبینه بهش گیر میده،بار قبلم زده بود از سر داداشم ،داداشم حالش بد میشد به باباش گفتیم ولی فایده نداره

چرا تو دعوای بچه ها دخالت میکنین باید به خانوادش خبر میدادین بچه ها یروز دعوا میکنن روز بعد اشتی میک ...

قبلا زده بود از سرش،داداشم همش حالت تهوع داشت،بابام نبود داداش بزرگم رفت به باباش گفت ،الانم دوباره زده وایمیستادم نگاه میکردم؟

قبلا زده بود از سرش،داداشم همش حالت تهوع داشت،بابام نبود داداش بزرگم رفت به باباش گفت ،الانم دوباره ...

خب دعوا میکردی نه که بزنیش خشونت زیاد یه خانم بزرگ با یه پسر بچه هم زیاد خوب نیست

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

خوب کردی منم ببر بزنمش بچه پررو رو

😂😂😂

حالا بعضیا میگن چرا تو کار بچه ها دخالت میکنین😒

واقعا پروعه حتی حرفای زشت میزنه

خب دعوا میکردی نه که بزنیش خشونت زیاد یه خانم بزرگ با یه پسر بچه هم زیاد خوب نیست

بار اولش نیس،بهش تذکر دادیم حتی باباشم دعواش کرد ولی فایده نداره