2777
2789
عنوان

خانومای متاهل موفق که سیاست زندگی بلدید بفرمایید داخل تاپیک 🌸🌸🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست

شوهر من خیلی مغرورو لجبازه من خیلی ازش میترسم چطور مستقل بار بیام؟

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بداخلاقی داری یا اخلاقای خاصبه همون اندازه و بیشتر اخلاقای باحال و بانمک داشته باش مخصوص به خودت ...

چجوری بعضی خانوما دل همه مردا رو میبرن ( منظورم نامحرم نیستا ) مثلا خواهرشوهر من در باطن اصن آدم خوبی نیس حتی شوهرم از ۹۰ درصد اخلاقای خواهرش بدش میاد ولی هر وقت حرف بزنن گوش میده با اون حرف میزنه به همه کاراش میخنده شوهر خواهرشوهرمم که دیوونشه از کنارش تکون نمیخوره با اینکه همیشه راحت راجب خانوادش نظر میده و اصلا هیچی براش مهم نیس ولی خودشو مظلوم نشون میده یه حالتی به چهرش میده انگار بچه ۳ سالس و چشاش برق میزنه

چجوری بعضی خانوما دل همه مردا رو میبرن ( منظورم نامحرم نیستا ) مثلا خواهرشوهر من در باطن اصن آدم خوب ...

این همون اخلاقای خاصیه که بهت میگم

منم زیاد خوش اخلاق نیستم اما یه سری حذکتای مخصوص دارم برای خلوت خودمون که هیچ کس جز همسرم یا خانوادم ندیده

( جلوی جاری و ...) اصلا نشون نمیدم

اینجوریه که همیشه همسرم میگه با نمکی ، وای چه بامزه ای و....

اون بد اخلاقیامومیشوره میبره

جدیدا حتی گلایه هامم اوردم تو همین حرکتام

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خیلی از مردا جنبه اینو ندارن بشینی ناراحتیتو بگی اونم گوش بده و تایید کنه بیشتر مردا به دعوا میکشونن ...

گفتم که بستگی به مرد مقابل داره

قرار نیست تایید کنه

قراره یاد بگیره که اروم باشه و اول بشنوه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چه حرکتی میشه بگی لطفا

هرکی با توجه به اخلاقای شوهر خودش یا پارتنرش

مثلا من یه تایمایی خیلی محبت میکنم بهش

وسط کار میگم بیا بوسم کن

یا نیاز به ارامش دارم بغلم کن

اکثر وقتا دختر لوس خونم که کلا پتانسیل ندارم چندتا کار رو باهم هندل کنم

چون از دوفرهنگ متفاوتیم تیکه هام براش بامزست

یا مثلا غیبتامو حرص خوردنامو براش با هیجان تعریف میکنم

وقتایی هم که بد اخلاقم دیگه این همه جنب و جوش نیست

ممکنه اینجور چیزا برای ینفر لوس بازی باشه اما برای رابطه من جوابه و همسرم دوست داره کنترل و مدیریت خوشحال کردنمو تو دستش داره

حالا میخواد تو کار خونه باشه

تفریح رفتن باشه

یارو به راه کردن بداخلاقیم باشه که به ورژن مهربون و گوگولیم برگردم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹