2777
2789
عنوان

خانومای متاهل موفق که سیاست زندگی بلدید بفرمایید داخل تاپیک 🌸🌸🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست
حالا هرمردی ی قلقلی داره ولی زبون اروم خیلی روشون جواب میده موقع درخواست چیزی تا اینکه بحث کنی. بحث ...

درسته لحن آروم تاثیر داره

چند نفری میشناسم دوروبرم که خیلی بلدن با مردا چجوری حرف بزنن میبینی طرف در باطن اصن آدم خوبی نیستا ولی یجوری ملایم و مهربون صحبت میکنه با یه نگاه خاص معنی دار طرف مقابلش تحت تاثیر قرار میگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم خیلی از سیاستهای زندگی رو یک مادر دلسوز وعاقل وفهمیده میتونه به دخترش یاد بده..هم از رفتار وبرخورد خودمادر...اشپزیش خونه داریش. همون سلام واحوالپرسی ساده با دیگران..حدومرز رفت وامد..برخورد باهمسر...من الان که ۴۰ سالمه تازه چندساله که فهمیدم مادرم خیلی چیزا بایدبه من یاد میداد که نداد..خیلی مامان خوب وصبور وارومیه.ولی وقتی با بقیه خانمادمقایسه میکنم خیلی چیزا رو نه خودش بلد بود نه به ما یاد داد.بعضی خانما انگار شیر مواظب خونه وزندگی وبچه ها وهمسرشون هستن.

پارسا پسرمامان😍

اینکه غرغرو و سخت گیر نباشید .....

گاهی خودتون را جای همسرتون بذارید بعد یه حرف را بزنید .

عیب و ایرادهاش را مستقیم به رو نیارید

اشتباهات خانوادشو پای همسرتون ننویسید و کاری نکنید بین دوراهی خانواده و همسر گیرکنه ، همیشه ی جور حرف بزنید که توو همسرتون یه تیم هستید و اگه خطا و اشتباهی ازجانب دیگران صورت بگیره به هردوی شما بی احترامی شده .

درکل راز یه زن موفق بودن با پنبه سر بریدن و ارامش و صبوریه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
صبر زیاد در برابر چی؟ میتونی یکم بازتر توضیح بدی با چند تا مثال

دربرابر همه چی

تیکه ها و اذیت های خانواده شوهر

دعواهای دونفرمون

زود جوش نمیارم

سکوت میکنم

خانواده شوهر رو که به کتف چپم میگیرم و خودمو اذیت نمیکنم

برای دعوا با شوهر هم بعد از اینکه آروم شد منطقی باهاش صحبت میکنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه بداخلاقی داری یا اخلاقای خاص

به همون اندازه و بیشتر اخلاقای باحال و بانمک داشته باش مخصوص به خودت اینجوری همیشه زندگیت تعادل داره( اگه میتونی سعی کن اخلاق هاتواصلاح کنی اما اگه نمیتونی این راهشه)

دوری و دوستی با خانواده همسر ، دخالت توی هییییییچ موضوعی ، تماس کم رفت و امد کم ولی هربار میریم با روی گشاده

از درد و دلای همسرتون از خانواده سو استفاده نکنین ، بشنوین اما هییییییچ وقت تو هیچ بحثی نکشونین وسط چون دیگه محرم نیستین

در هفته یه برنامه دوتایی اخر هفته بریزین همیشه یه چیز باحال باشه ( مثلا ما دیشب نیم ساعت اسکیت اجاره ای رفتیم) خیلی تنوع بود

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اینکه بیشتروقتهاازخانواده اش تعریف کنم باوجوداینکه خانوادخ بسیاربدی داشت وقتی تهریف هام دیدم دلسوزی هام نشبت به خانواده اش دید وبدی اونها رودیدکم کم ازادنها فاصله گرفت البته اینم بگم خودم غرورم رو نشکستم مثلا مامانش مریض بودخونه شون نرفتم اما وقتی اوردنشبیمارستان واسه مامانش سنگ تموم گذاشتم خیلی اتفاق ها اقتاد الان نمیتونم تعریف کنم زیادمیشه وهمین باعثشد اگزواقها ایرادی دارن وقتی می گم حرقمو قبول می کنه،دوم اینکه برای خودت ارزش قایل باش حتی داخل سخت ترین شرایط زندگی هستی حداقل غیرمستقیم بهش بگو این زندگی لایق من نیس من تحمل می کنم یازیادی بسازی وبسوزی مرد پرتوقع میشه بزای خودت درحدی خرج کن ازروزاول خرج نکنی حر بقیه میشه

چه عجب یه تاپیک مفید دیدممن فقد یه کار بلدم اونم با خنده خنده جواب خانواده شوهرو میدم دلم خنک میشهمن ...

عزیزممم

منم سیاستی تو زندگی ندارم بعد میبینم همونایی که در باطن اصلا خوب نیستن یجوری با لحن و حرفشون همه رو تحت تاثیر قرار میدن از جمله شوهرمو که بیا و ببین

عزیزممممنم سیاستی تو زندگی ندارم بعد میبینم همونایی که در باطن اصلا خوب نیستن یجوری با لحن و حرفشون ...

افرین منم کم ندیدم ازین افراد

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

اینکه بیشتروقتهاازخانواده اش تعریف کنم باوجوداینکه خانوادخ بسیاربدی داشت وقتی تهریف هام دیدم دلسوزی ...

یه چیزی یادم رفت زیادی قهز نکن ادامه نده،قهرها بزار واسه رفتارهای خیلی بدش تا وقتی واقعا قهرکردی اثرداشته باشه گاهی زود ببخش

شوهرم از اول من هرچی میگفتم مخالفت میکرد

مثلا میگفتم موهامو کوتاه کنم برم کوتاه کنم فردا میرم کوتاه میکنم

اینجور میگفتم یا درمورد بازار رفتن همش منفی میشنیدم

و یاد گرفتم کارمو کنم بعد بگم یا ببینه و همچنین شوهر من دوست نداره راست بشنوه همش دروغ مصلحتی باید بشنوه 😂

اصلادرمورد خانواده اش نمیخواد بد بشنوه و حتی خودش اعتراف کرد خدا تورو داد بهم که من از اونا دور بشم بسکه درحقش بدی کردن ولی نمیخواد بد اونا رو من بگم

با تیر و طایفه شوهر اوایل فک میکردم همه مث منن گرم میگرفتم و درد سر ساز شد و الانه درسال یبار هم کسی رو نمیبینم از خاندان شوهر

همیشه خونه ام مرتب و ترگل ور گله همیشه کارایی که تنش ایجاد میکنه بینمون رو مخفیانه انجام میدم ودرحال خوش میگمش

مثلا دوست نداره گلها رو من هرس کنم میکنم و نمیگم و بعد چند روز میدونه

دلشاد هستم...💍

هر مردی یه شکل هست اسم رفتار درست رو نباید گذاشت سیاست چه زن چه مرد تو رابطشون باید یه سری رفتار های ...

خیلی از مردا جنبه اینو ندارن بشینی ناراحتیتو بگی اونم گوش بده و تایید کنه بیشتر مردا به دعوا میکشونن بحثو برا همین میگم سیاست که مردای بدقلق رو بشه تو دست نگه داشت

بنظرم خیلی از سیاستهای زندگی رو یک مادر دلسوز وعاقل وفهمیده میتونه به دخترش یاد بده..هم از رفتار وبر ...

دقیقا مامان من همین الانشم بلد نیس با بابام حرف بزنم سنشونم میره بالا بدتر میشه اخلاقشون هنوزم همو بلد نیستن