2777
2789
عنوان

به نظرتون واسه ارشد شرکت کنم

74 بازدید | 18 پست

تو زندگیمم هزارو یک مشکل و کار نکرده دارم.به نظرتون وسط این اوضاع آشفته زندگیم برا ارشد شرکت کنم یا نه؟امیدی هست دولتی قبول بشم؟یه هزاری پول شهریه ندارم و نمیتونم بدم😐

من ارشد دارم و الان دانشجوی دکتری هستم ببین ارشد دوره پژوهشی هست بیشتر خصوصا بخش پایاننامه که نیاز داره وقت و انرژی بذاری اگر هم این قانون اجرایی بشه که از ۲ سال بشه ۱ سال که سختتر هم میشه پس ببین این تایم و انرژی و اعصاب رو داری یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ارشد دارم و الان دانشجوی دکتری هستم ببین ارشد دوره پژوهشی هست بیشتر خصوصا بخش پایاننامه که نیاز د ...

فعلا ذهنم درگیر اینه چطوری بدون هزینه و خرید کتاب فیزیکی منابع بخونم؟و چقد احتمال داره دولتی قبول بشم

فعلا ذهنم درگیر اینه چطوری بدون هزینه و خرید کتاب فیزیکی منابع بخونم؟و چقد احتمال داره دولتی قبول بش ...

توی سایتهای مثل هیوا منابع رو نگاه کن و لیست کن ببین چند درصد رو میتونی دانلود کنی بقیه رو هم یا از کتابخونه بگیر یا جاهایی مثل انقلاب دست دو بخر

توی سایتهای مثل هیوا منابع رو نگاه کن و لیست کن ببین چند درصد رو میتونی دانلود کنی بقیه رو هم یا از ...

مشکلم اینه عاشق کتابم.کتاب بببنم خیلی میخونم ولی دانلود کردنی همش تو گوشی میچرخم😔

مشکلم اینه عاشق کتابم.کتاب بببنم خیلی میخونم ولی دانلود کردنی همش تو گوشی میچرخم😔

میتونی موقع خوندن اینترنت رو خاموش کنی که پیامها برات نیاد ولی درک میکنم منم اهل کتاب دیجیتال نیستم