2777
2789
عنوان

خانوادم میگن زمین بخر با طلاهات ولی شوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 59 پست

به نام کسی نزن حتی مادرت.من از حرقای خانوادت حس خوبی نگرفتم.چیزیم خواستی بگیری به اسم خودت باشه.شوهرت که نمیتونه مال و اموالتو به زور به اسم خودش کنه که انقدر میترسین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو نمیدماستفاده میکنمبنداز طلاهاتواما اگر با پنهانکاری باعث ایجاد شک بشی دیگه زندگیتون درست نمیشه و ...

اخه دوران مجردی هشت سال سابقه کار داشت هیچی جمع نکرد خانوادش ازش میکشیدن و... ب بهانه بیماری مادره یا ازدواج برادره یا پول بلاعوض میداد مادرش یا قرض ب برادرش و بعد دوسال پس میگرفت

حالا بااین اوصاف دوس ندارم چشم داشته باشه ب پس انداز زندگی مجردی من چه کنم

اخه دوران مجردی هشت سال سابقه کار داشت هیچی جمع نکرد خانوادش ازش میکشیدن و... ب بهانه بیماری مادره ی ...

پس اگر قصد اینه و بهش اعتماد نداری به اسم خودت بخر

و کلا بهش نگو . نه اینکه بعدا بگی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چون مادرشوهرم خیلی توقع داره و شوهرم پر میکنه زنت کمکت کنه و.شوهرم اهمیت نمیده ولیمیترسم باگذر زمان ...

خدای نکرده مادرت فوت شد زمین میزه برای ارث البته خدای نکرده

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

مادرم میگه من دارم میرم کرج، کسی تو خونه نیست طلاهاتو بپاد یا مراقب باشه مسئولیت نمیپذیرم

مگه چقدر طلا داری همشو یکی کندیعنی یه دستبند سرویس طلا نگهداری راحتتره من مجردی عادت داشتم انگشتر میخریدم یهویی همشو یکی کردم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

پس اگر قصد اینه و بهش اعتماد نداری به اسم خودت بخر و کلا بهش نگو . نه اینکه بعدا بگی

همش میترسم یروز بفهمه اما

چون الانم حقوقش میده من میگ مدیریت کن هرچند خودمم کل حقوقم رو اوردم وسط ولی خب اینک میگ پنهانکاری و دروغ بدم میاد دوست ندارم یروز رابطمون چرکین شه موندم بین دوراهی راستش

از اونورم خاله هام دوتاشون گند زدن تو زندگیاشون یکیشون شوهره رو پررو کرد البته بلانسبت شوهرم چون اصا قابل مقایسع نیستن

اما چون همه چیزاشو گذاشت در اختیار مرده، مرده پررو شد و کار نمیکنه دیگه و چشم داره ب کل حقوق و پولا خالم... ایناهم میترسن من مثل اونا شم

مادرت معلم خوبی نیست برات خودت باشی شوهرت با مشورت مادرش اینکارو کنه از چشمت نمیوفته؟ چون بز ...

من اگ شوهرم اینکارو کنه درجا طلاق

ولی باخودم میگم من خانومم اخه از نظر دین هم نیاز ب اوردن پولم تو زندگی نیست، مال خودمه اختیارش دست خودمه