2777
2789
عنوان

خانوادم میگن زمین بخر با طلاهات ولی شوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 61 پست
مادرت معلم خوبی نیست برات خودت باشی شوهرت با مشورت مادرش اینکارو کنه از چشمت نمیوفته؟ چون بز ...

اتفاقا بهترین کار رو در حق دخترش انجام میده...مگه اسی مرده که برای گذران زندگیش میتونه هر جایی کار کنه

اگه روزی لنگ شد چیکار کنه؟

این پولم تو زندگی متاهلی بدست نیاورده که حق شوهرش بدونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا بهترین کار رو در حق دخترش انجام میده...مگه اسی مرده که برای گذران زندگیش میتونه هر جایی کار ک ...

بنظر منم چون مربوط ب مجردیمه ب اون نباید ارتباطی داشته باشه

نظرشماهم همینه؟

در هر صورت کار درستی نیست مخفی کاری

با توجه به مردای الان

فقط در صورتی که پونزده یا بیست سال از زندگی گذشت میتونی اعتماد کنی، چون کمتر زنی هست که دوست داشته باشه زندگیش رو ویران کنه...ولی مردا راحت میتونن قید زن و بچه رو بزنن

بنظر منم چون مربوط ب مجردیمه ب اون نباید ارتباطی داشته باشهنظرشماهم همینه؟

کاش میشد همون طلا باقی بمونه...اگه بیاری پیش خودت نمیتونی یجا قایم کنی؟

داخل چمدونی، جایی

یا اصلا بیار بگو مال مامانمه، میگه استفاده کن و تو مهمونی ها بنداز

مادرم میگه من دارم میرم کرج، کسی تو خونه نیست طلاهاتو بپاد یا مراقب باشه مسئولیت نمیپذیرم

شوهرت اگر ندونه تو پول داری به فکرش نمیرسه کاروکاسبی بزنه یا زمان مشکلات رو اون حساب کنه بعدشم چه مشکلی هست اگر به اسم خودتون باشه زمین مگه داراییتو رو پیشونیت مینویسن؟ شوهرت از کجا میخواد بدونه شما زمین به اسمته اگر بهش نگی

کلا 60 گرم

طلا نگه داری بهتر نیست ؟

زمین کجا میخوای بخری که خیالت راحت باشه دو روز دیگه آب هست نیست چطوریه اوضاع

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره خانواده عاقلی داری.نه مثل پدر من ۲ میلیارد سرمایه رو با دادار دودور بهم داد و حتی توی عروسیم اعل ...

جدا ؟ همیشه برام سوال بود اینایی که کادو تو عروسی دختراشون مغازه و .... دادن چی شد ..... پس همش توقع دارن شوهراتون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

لطفا عزیزم احساساتی نشی بگی این با بقیه مردا فرق داره همشوووووون مثل همن سعی میکنن نزارن زناشون مستقل بشن ، دوس ندارن پس انداز مخفی ازشون داشته باشی که اگه خدای نکرده یه روزی رسید ته خط با خیال راحت زنشون رو با چندرغاز بیرون کنن و از زجر زنشون لذت ببرن هرکس مخالفه ریپ نزنه چون جواب نمیدم

من با پس اندازم تو کرج دوتا خونه خریدم و با یه تیکه زمین بعد ده سال به شوهرم اعتماد کردم و گفتم که ایکاش لال میشدم و نمیگفتم هرروز یه بساط داریم که بیا بفروشیم به نامت ویلا بخریم شمال اما این اشتباهو دیگه نمیکنم

مراقب داراییت باش

اسمم نظر همسرمه
لطفا عزیزم احساساتی نشی بگی این با بقیه مردا فرق داره همشوووووون مثل همن سعی میکنن نزارن زناشون مستق ...

اصلا راجب این موضوع احساساتی نیستم ولی دارم باخودم میگم بگم ک هدیه مادرم یا پدرمه ولی اطلاع بدم بهتر نیس؟

میترسم اگ یروز ازجایی بفهمه زندگیموندخراب شه چون رو پنهانکاری حساسه