2777
2789

چندین ماهه متوجه شدم شوهرم یواشکی فیلم میبینه

از گوشیم از همه چی حالم بهم میخوره حتی سریال منی که یه سریال یه روز تموم میکردم

چجوری حالمو خوب کنم حتی دکترم میگفت بزار ببینه طبیعیه بیخیال همه میبینن

تو کتم نمیره چیکار کنم حالم مث سابق شه

مث روانیا شبا از خواب میپرم ترس تو دلمه که نکنه الانم داره میبینه . منی که تا صبح تو خواب تکون نمیخوردم

این درست بشو نیست بگین چیکار کنم حالم خوب شه

تو داری خودت را عذاب میدی چون یه نفر دیگه دنیاش را نابود و عاقبش را به اتش میکشه ؟

عزیزم بهتر نیست بااین واقعیت کنار بیای و کمکش کنی که ب مرور کم و کمترش کنه و باهاش حرف بزنی و بگی که این فیلمها انقدر ضرر داره که بعد چندسال باعث میشه ذهنش درحالت عادی لذت نبره و دنبال محرک بیشتر باشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردشور دکترا بیسواد این مملکت ببرند

چی به سرمون اومده که برا توجیح یک کار بد میگن همه میبینند همه این روزا این کارو می کنند!

سعی کن فکرتو مشغول کنی نشخوار ذهنی نداشته باشی و با همسرت اگه منطقیه در این مورد صحبت کنی اوقات بیکاری بیشتر با هم وقت بگذرونید و کنار هم ی تفریح سرگرمی جالب داشته باشید یا فیلم خانوادگی ببینید

شاید توجه به مسائل معنوی هم کمک دهنده باشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مردشور دکترا بیسواد این مملکت ببرندچی به سرمون اومده که برا توجیح یک کار بد میگن همه میبینند همه این ...

کاش حالم مث قبل شه خیلی داغون شدم

مثلا میگم حرف بزنینم حوصلم سر رفته میگه خستم فلان باهام وقت نمیگذرونه

نمیشه انکار میکنهخودش عواقبش میدونه

بگو من دوستانه بهت میگم ، شوهر دختر داییم هم مشکلش همین بود رفته بودن مشاوره گفته بود تا ۱ماه هرموقع خواستید رابطه برقرار کنید ۵دقیقه قبلش بهش اجازه بدید ی فیلم ببینه و بعد کارتون را بکنید ، بعد از یک ماه از خودتون یه فیلم خوب بگیرید و قبل از رابطه همون را ببینید، اونم یک ماه ادامه بدید و از ماه سوم فقط صدای فیلم را گوش بدید و بعد از اون هم اروم اروم کم و کمتر تا ترک کنه و واقعا هم موفق شده بود ...

کاش حالم مث قبل شه خیلی داغون شدممثلا میگم حرف بزنینم حوصلم سر رفته میگه خستم فلان باهام وقت نمیگذرو ...

هر دو برید پیش مشاور مجرب

طبیعیه حالت گرفته شه زندگی مشترکتون کسل کننده شده نزار به همین منوال بگذره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اتفاقا یبار گفتم فیلم بگیریم گفتم شاید جواب باشه همچین اخم کرد قاطی کرد

شاید نیاز باشه مشاوره بهش بگه ....باز امتحان کن و این بار تونستی قانعش کن