2777
2789

میشه توضیح بدین.؟ من چند تا سفته دارم از یکی که به وقتش میخوام اجرا(واخواست) بزارم. امضاش هست و کد ملییشو نوشته. اثر انگشت نداره.. در وجه من نوشته شده.. همین. کافیه نوشته هاش؟ پشتش هم سفیده..

۷.۸ سال پیش همسرم از کسی سفته داشت احرا گذاشت و تونست پولشو بگیره

الانو نمید نمیدونم چطوریه

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیر کافی نیست چک راحت نقد میشه ولی سفته سخته باید بری شکایت کنی و علت واگزاری سفته باید حتما مشخص با ...

برای مقداری از مهریه بوده، دفترخونه قیول نمیکرد مقداری از مهریه بمونه و مقداریش بخشیده شه و منم حق طلاق برام مهم بود و دفترخونه گفت همه رو ببخش آقا بجای اون مقدار سکه ای که میخوای نگهداری بهت سفته بده. من از وکیل پرسیدم گفت یه اقرار نامه هم آقا باید بنویسه که این سفته ها رو در ازای اون مقدار از مهریه داده ولی دفترخونه قبول نکرد گفتن ما همچین کاری نمیکنیم.

برای مقداری از مهریه بوده، دفترخونه قیول نمیکرد مقداری از مهریه بمونه و مقداریش بخشیده شه و منم حق ط ...

خب وکیل درست گفته بود و دفترخانه چرا ثبت نکرد؟ دفترخانه هر سندی رو بخای بین شما و شخصی باشه باید اونو مستند بکنه دیگه

البته برای مهریه بوده علتش مشخصه میتونید احتمالا به نتیجه برسونید من منظورم این بود نامشخص باشه نمیشه

خب وکیل درست گفته بود و دفترخانه چرا ثبت نکرد؟ دفترخانه هر سندی رو بخای بین شما و شخصی باشه باید اون ...

علت مشخص بود ولی زبانی.. جایی درج نشد.. نمیدونم چرا اونجوری کردن، با اینکه آشنایی و شناختی عم با شوهرم نداشتن ولی شانسش خوب بود😔

علت مشخص بود ولی زبانی.. جایی درج نشد.. نمیدونم چرا اونجوری کردن، با اینکه آشنایی و شناختی عم با شو ...

علت مشخصه چون کسی که بهت اون سفته رو داده قبلا شوهر شما بوده مدرکش هست و شما رو بدون مهریه طلاق داده اینم مدرک دو

دادگاه وقتی شکایت میکنی قاضی خب اینا رو متوجه میشه و از روی همینا قضاوت میکنه

علت مشخصه چون کسی که بهت اون سفته رو داده قبلا شوهر شما بوده مدرکش هست و شما رو بدون مهریه طلاق داده ...

دادگاه و قانون سند مکتوب رو نگاه میکنه. ممکنه شوهر من که مارموزم هست بزنه زیرش. بگه بخاطر مهریه نبود

علت مشخصه چون کسی که بهت اون سفته رو داده قبلا شوهر شما بوده مدرکش هست و شما رو بدون مهریه طلاق داده ...

طلاق نداده، حق طلاق داده و تو ابرا مهریه و وکالت نامه طلاق اشاره ای نشده بهش

دادگاه و قانون سند مکتوب رو نگاه میکنه. ممکنه شوهر من که مارموزم هست بزنه زیرش. بگه بخاطر مهریه نبود

اینجوریم نیست. نظر قاضی مهمه ، بعضی وقتا قاضی همون سند ازدواج قبلی شما رو سند میدونه چون کسی که سفته رو واگزار کرده همون شوهر بوده تاریخ هاشم مشخصه. پس این سنده به نظرم شکایت کنید نظر قاضی رو بدونید چیه