2777
2789

میخواستم بدونم اگه ماکارشناسی روپیام نور گذرونده باشیم ولی برای کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی بخونیم برای استخدام توی اداره هاوسازمان هاو.... بجز دانشگاه ومراکز اموزشی علمی ایا مدرک ارشدمون روفقط برسی میکنن وبراشون مهمه یانه کارشناسی روهم میخوان؟اگه میدونیدتروخدا بگیدمن پیام نوررودوست ندارم ودلم نمیخواد دراینده بگم اونجادرس خوندم میدونم اونم دانشگاه خیلی خوب وباارزشی هست اما من واقعا دوستش ندارم وحس بددارم که کارشناسی تلاش بیشترنکردم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دانشگاه اونقدر مهم نیست .مدرک مهمه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

برای کار پارتی داشته باشی نگاه به پیام نور و آزاد نمیکنن اگه هم آزمون استخدامی قبول شی بازم قبولی فقط مهمه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای کار پارتی داشته باشی نگاه به پیام نور و آزاد نمیکنن اگه هم آزمون استخدامی قبول شی بازم قبولی فق ...

راستش پارتی ندارم اصلا وفقط وفقط تلاش خودم هست که بخوام جایی استخدام بشم

اخه هرجاپرسیدم گفتن مدرک پیام نور رو خیلی کم استخدام میکنن و.... من نمیدونم واقعا اماخودمم دوست ندار ...

کی گفته!

نمیدونم الان فارغ شدی یا نه

ولی تو آزمونا اصلا اسم دانشگاه مطرح نیست

حالا برای یه جاهای خاصی شاید بخوان

ولی تو آزمونا من ندیدم تا حالا

راستش پارتی ندارم اصلا وفقط وفقط تلاش خودم هست که بخوام جایی استخدام بشم

خواهرم کارشناسیش پیام نور ارشدش دولتی دانشگاه خوب بود الان شرکت خوبی کار میکنه ولی از همون اول اولش جایی با درآمد کمتر کار میکرد بعدش دوتا جا دیگه رفت و درنهایت اینجا رو یه آشنا براش پیدا کرد بخاطر سابقه کارش و معرفی شدن قبولش کردن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز