2777
2789
کی گفته!نمیدونم الان فارغ شدی یا نهولی تو آزمونا اصلا اسم دانشگاه مطرح نیستحالا برای یه جاهای خاصی ش ...

ترم اخرم عزیزم من ازخودم خجالت میکشم که چرا تلاش بیشتری نکردم کارشناسی دانشگاه سطح بالاتری قبول بشم بیشتر برای خودم مهمه ودلم نمیخوادتوچشم کارفرماهم کسی باشم که کم تلاش بوده و...

خواهرم کارشناسیش پیام نور ارشدش دولتی دانشگاه خوب بود الان شرکت خوبی کار میکنه ولی از همون اول اولش ...

قربونت برم میشه لطف کنی اگه خودت میدونی میشه بگی یااگه نمیدونی میشه ازش بپرسی برای استخدام ازدانشگاه کارشناسیش پرسیدن یا ازش مدرک کارشناسی خواستن یانه خیلی برام مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم میشه لطف کنی اگه خودت میدونی میشه بگی یااگه نمیدونی میشه ازش بپرسی برای استخدام ازدا ...

اولین جا مدرکش مهم بود نه دانشگاهش ولی جاهای دیگه اصلا به مدرکش کسی کاری نداشت فقط سابقه کارش و کاری که بلد بود مهم بود ازش عملی امتحان گرفتن ببینن چی بلده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اولین جا مدرکش مهم بود نه دانشگاهش ولی جاهای دیگه اصلا به مدرکش کسی کاری نداشت فقط سابقه کارش و کاری ...

عزیزم میشه بی زحمت بگی اونجاکه براشون مهم بودچه محیط کاری بود واینکه ازمون های استخدامی چی ؟اونجاهم براشون مهم نبوده کارشناسی؟

مهم اینه قبول بشی ازمون فرقی هم نمیکنه کدوم دانشگاه باشی نمره بیشتر تو ازمون مهمه کاری ندارند مدرکت از کجا بوده زیاد درگیر این مسائل نشو ان شاالله استخدام میشی متوجه میشی تو محیط کار تنها چیزی که اهمیت نداره دانشگاهی هست که درس خوندی

مهم اینه قبول بشی ازمون فرقی هم نمیکنه کدوم دانشگاه باشی نمره بیشتر تو ازمون مهمه کاری ندارند مدرکت ...

نمیدونم واقعاعزیزم اخه هیچ تجربه ای ندارم انشالله که اینطورباشه ممنون بابت ارزوی خویت قشنگم انشالله به تمام ارزوهای قشنگت برسی

عزیزم میشه بی زحمت بگی اونجاکه براشون مهم بودچه محیط کاری بود واینکه ازمون های استخدامی چی ؟اونجاهم ...

یه جا مثل آزمایشگاه بود با نیرو فقط با مدرک ارشد میگرفت حقوقش ولی پایین بود ازمون استخدامی هم همسرم پیام نور خونده سالها پیش دو سه جا قبول شد یدونشو خودش انتخاب کرد رفت به مدرک نیست به نمره آزمونه

شما هرجا بخوای بری کار ازت کار عملی میخوان لهترین دانشگاه هم باشی بصورت عملی نتونی کار کنی ردت میکنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تروخدامطمنی عزیزدلم؟

اره عزیزم

آخرین مدرک تحصیلی ات برای تموم ارگان ها مهم هستش

دکترای حقوق

ارشد روان شناسی

کارشناسی ادبیات فارسی

کاردانی کامپیوتر

و....

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

یه جا مثل آزمایشگاه بود با نیرو فقط با مدرک ارشد میگرفت حقوقش ولی پایین بود ازمون استخدامی هم همسرم ...

قربونت برم خیلی ممنونم بابت اینکه انقدرخوب وباحوصله بهم جواب دادی خیلی لطف کردی ممنون بابت وقتی که گذاشتی انشالله هرچی ازحدامیخوای بهت بده وعاقبت بخیربشی ❤️😍🥰😘

اره عزیزم آخرین مدرک تحصیلی ات برای تموم ارگان ها مهم هستش دکترای حقوق ارشد روان شناسی کارشناسی ادبی ...

خیلی ممنونم بابت راهنمایی خوبت عزیزم لطف کردی اومدی تایپیکم ❤️❤️

کی گفته!نمیدونم الان فارغ شدی یا نهولی تو آزمونا اصلا اسم دانشگاه مطرح نیستحالا برای یه جاهای خاصی ش ...

خیلی ممنون بابت راهنمایی های خوبت عزیزم خیلی لطف کردی شرکت کردی درتایپیکم ❤️❤️❤️

قربونت برم خیلی ممنونم بابت اینکه انقدرخوب وباحوصله بهم جواب دادی خیلی لطف کردی ممنون بابت وقتی که ...

خواهش میکنم ان شالله که یه شغل خوب پیدا میکنی عزیزم🌸

خواهش میکنم ان شالله که یه شغل خوب پیدا میکنی عزیزم🌸

فدات عزیزم انشالله خدااززبان پرمهرت بشنوه ممنون بابت دعای خیرت انشالله بهترینهانصیب شماوخانواده محترم وعزیزانتون بشه