2777
2789

چرا زندگی بعصیا اصلا هرکاری میکنن بازم توی زندگی و کارشون گره میفته؟.

خودشونم ادم خوبی باشن و آزارشون به کسی نرسیده و نمیرسه

حتی با وجود بدبختی و هزار مکافات و ماجرا نمیخوان به کسی ضرر بزنن نه فقط مالی بلکه از هر نظر همه رو رعایت میکنن

ولی همیشه ی خدا زندگیشون پر از تنش و مشکلاته

خدا اگه هست نمیبینه اینا رو ؟ یا دوسشون نداره و میخواد زجر بکشن ؟

نمیگه بنده ی من هرروز کارش گریه و جتگیدن برای زندگیشه ؟ یه کاری کنم یه روز حداقل دلش آروم باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون هرچی ب خدا نزدیکتر بشی بیشتر امتحانت میکنه

آدم خوبی باش کارای خوب بکن ولی ب خدا کاری نداشته باش هی نگو اینو بده اونو بده..خودت تلاش کن.

رونالدو مگه هرروز نماز قرآن میخونه شده محبوب کل دنیا! نه فقط کارهای خوب میکنه و ب فقرا کمک میکنه برای هرچیزی تلاش کرده

ولی برای باز شدن گره هات حتما ب یه یتیم کمک کن ، سوره واقعه هرروز بخون یا گوش کن تو خونه صوتی پخش کن از درو دیوار پول میاد

کلا روزانه تو خونه قرآن پخش کن انرژی مثبت میاد رو زندگیت گناه عیبت و دروغ هم از زندگیت حذف کن نورعلی نور میشی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ادم ها هر کاری میکنن با زندگیشون خودشون میکنن.

این توی روانکاوی بهش میگن اجبار به تکرار.

یعنی ما الگوهایی که از روابط اولیه با والدینمون درونی کردیم همون ها رو در تمام روابط و حیطه های زندگیمون تکرار میکنبم

نیاز به روانکاوی هست تا این الگوها شناخته بشن درک بشن تا رها شن

مشکلات زیاد پیش میاد براممثلا بیماری هایی که اصلا نشنیده بودم اسمشون

چی مثلا

خیلی از بیماری های جسمی به خاطر مسایل روانی هست

مثلا ادم های بیش حمایتگر خیلی درگیر MS و بیماریهای خودایمنی میشن