2777
2789

شاید بچه ها براش اعصاب نذاشتن مخصوصا اگه پسرن

بهش بگو دستت درد نکنه خیلی زحمت خونه و بچه ها رومی کشی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اینجا نمیتونه بهتون کمک کنه اینو خواهرانه دارم میگم بهتون چون نظرا متفاوته و اینکه باید حرف ها ...

خودش کادر بیمارستانه اونجام روانشناس هست گفتم میگه دیوونه خودتی ابجی دوتا دختر خوشگل ناز دارم به سرم زده طلاقش بدم ولی چشام به چشم دخترام میفته منصرف میشم

هععععی روزگار

با ما بساز😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خیلی سوالارو باید جوابشو پیدا کنی آقای محترم

از اول اینجور بود؟

تو مقطع خاصی کاری کردی که اینطور شد ؟

از لحاظ روحی حالش اوکی هست ؟

محبتت از نظر اون هم محبت هست ؟

جنبه نداره با محبت زیاد لوس و پرتوقع شده ؟

با زبون بی زبونی داره چیزی رو بهت میفهمونه؟

و

....صحبت کن باهاش

خدایم برایم کافیست💗

میگه مشکل داری میگم چیه بگو حلش کنم لال میشه هیچی نمیگه

بهش پیام بده با آرامش ازش بپرس

بگو من نمیخوام زندگی که اینقد براش تلاش کردیم اینجور باشه

بگو بیا باهم مشکلمون حل کنیم

بهش بگو هرمشکلی هست بگو تا باهم درستش کنیم

اینجور داریم زندگیمون نابود میکنیم

بردار من زن خیلی درونگرا هست و باسیاست بعضی حرفهارو ب زبون نمیاره تا خودتت پیش قدم بشی بشین باهاش حر ...

به خداااااااا قسم بگوووو هزار بار هیچی نمیگه فقط اذیت میکنه والا بی ادبی نباشه گفت واسم ۱۶ پرومکس بخر درنگ نکردم رفتم با ریجستر،شده براش گرفتم ۱ماه نمیشه الانم میگه ۱۷ میخام بازم میگم چشم ولی هی داره اذیت میکنه

شاید بچه ها براش اعصاب نذاشتن مخصوصا اگه پسرنبهش بگو دستت درد نکنه خیلی زحمت خونه و بچه ها رومی کشی

بابا کارمند بیمارستانه یا ادارست یا بعد ازظهر خونه باباش شب که خونه هستیم شروع میشه خودمم کارمندم