2777
2789
چشم ابجی ببینم چی پیشه من کلا تموم راه هارو امتحان کردم دیگه بیخیالم یعنی خستم ازش

اینطوری نگو انشالله مشکلتون حل میشه نوزاد ندارید شاید بخاطر اون خسته و کلافه باشه

اینطوری نگو انشالله مشکلتون حل میشه نوزاد ندارید شاید بخاطر اون خسته و کلافه باشه

دوتا دختر دارم ابجی اون کلا تو بیمارستانه بعد وقت کاریم خونه باباش دیروز خونه تنها بودم باور کن ناهار هم برام درست نکرد گذاشت رفت خونه باباش منم از حرصم هیچی نخوردم تا شب گرسنه بودم غلط کردم گفتم که من ناهار نخوردم واای شروع کرد آخر سر دیدم دخترام نگا میکنن گفتم هیس بسه من غلط کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل شما آقایوناینه فکر میکنید ما خانما از نظر مالی تامین شیم همه چی حله ولی اینطوری نیست

ازتون ممنونم ابجی که اینقد برام وقت میذارین وحرفامو گوش میدین ایشالله که خیر ببینی

دوتا دختر دارم ابجی اون کلا تو بیمارستانه بعد وقت کاریم خونه باباش دیروز خونه تنها بودم باور کن ناه ...

ای بابا چی بگم خب شاید از چیزی ناراحته که شما یادت نیست آخه ما خانما هیچی یادمون نمیره