2777
2789
روز زن نزدیکه بایه کادو حسابی امتحان کن بهتر میشه

بهترین پیشنهاد😂😂👌

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم از خودش بپرسید شاید ندونسته ناراحت شدن از چیزی بعد اگه دلیل قانع کننده ای نیاوردن برید پیش مش ...

همش طلبکاره والا سرم تو کار خودمه خوش صحبت مودب با اخلاق اهل گردش ووووونمیدونم چرا اذیتم میکنه میپرسم دعوا میشه

آقای متاهل زنش میزاره بیاد نی نی سایت؟؟جررررش میده😁

خدا نکنه مردا بخوان کاری کنن

یه مرتیکه هول متاهل آشناهامون با خط دومش ب من پیام میداد همه اپلیکیشناشم دو حسابه بود

عوضی ای بودا

چه جراتی داری اینجا درمورد زنت بد گفتی.منتظر حمله باش

دقیقا چرا خانما اینجوری هستن انگار مرد همه جوره باید اینارو بپذیره حتی اکه بد باشن بابا مرد هام ادمن خب حق دارن از زنشون دلسرد بشن زنام ک همه فرشتع نیستن ک

خودت اینطوری فکر میکنی اگه پای درددل زنت بشینی یا بشنوی میبینی که ازت دلخوره یا از چشمش افتادی

بابا چی میگی اینقد ازش پرسیدم که خودم کلافم دیوونم کرده سرمو کوبیدم به دیوار ۲روزه سر درد دارم الانم میخام برم شیفت

همش طلبکاره والا سرم تو کار خودمه خوش صحبت مودب با اخلاق اهل گردش ووووونمیدونم چرا اذیتم میکنه میپر ...

بنظرم اینجا نمیتونه بهتون کمک کنه اینو خواهرانه دارم میگم بهتون چون نظرا متفاوته و اینکه باید حرف های دو طرف رو شنید و بعد راهنمایی کرد برید پیش مشاور و روانشناس خیلی بهتر میتونن کمک کنن و اینم بگم شاید همسرتون افسردگی دارن این چیزایی ک گفتید علائم افسردگیه

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

عمو قنات؟😂نه دیشب تو حال خوابیدم باحال شدم😉

خدانکشتت من دارم گریه میکنم شما منو بخندون😂😂

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

همش طلبکاره والا سرم تو کار خودمه خوش صحبت مودب با اخلاق اهل گردش ووووونمیدونم چرا اذیتم میکنه میپر ...

بردار من زن خیلی درونگرا هست و باسیاست بعضی حرفهارو ب زبون نمیاره تا خودتت پیش قدم بشی بشین باهاش حرف بزن ببین چشه بهش بگو سرد شدی همین تاپیکی ک اینجا زدی ب خودش بگو

بگو این سرد بودنت داره اذیتم میکنه فقط قبلش ی شاخ گل بگیر مقدمه چینی بکن بعد بحث رو باز کن 🦋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️