2777
2789
عنوان

اجازه می‌دین یه بچه ی کوچیک بچتونو اذیت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست

اون بچه جهاز ساله است بچه شما نه ساله یعنی دوبرابر اون بچه سن داره

باید به زبون اون بچه رو آروم میکردین بعد خود بچه ات هم باهاش کنار میومد حالا جلو اون بچه وسیله هاش رو دست نمیگرفت یا دوتا هم اسباب باری به اون بچه میداد

خودت داری میگی بچه .بچه حق و ناحق سرش نمیشه بهتره پسرت وسایلشو برداره و جلو دست نزاره .منم پسرم چهار ...

خب بچه ی من چیکار کنه تو اون تایم؟؟

۹ سالشه نمیتونه بشینه یه گوشه دست خالی یا با آدمای اونجا اختلاط کنه و حرف بزنه ۵ ،۶ ساعت

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم بچه هام این سنی بودن اتفاقا خوب میفهمه بچه ی منم ۲۰ سالش نیست فقط ۹ سالشه نمیتونه که پنج شش سا ...

بعضی بچه ها اینطورن و نسبت به بچه ها حساس میشن یعنی اگه شما اون گوشی رو دست بگیری کاری نداره اما پسرت دستش بگیره میخوادش

اون وسیله رو بهش ندن گریه میکنه و اعصاب خودتون خورد میشه مثلا چطور تربیتش کنن؟

به بچه 4 ساله میگی میفهمه بنظرم خودت رو این بچه حساس شدی

شما یه بچه دیگه بیاری اون موقع میفهمی چقدر نسبت به پسرت حساسه و وسایلشو میخواد

یه بچه خونه ما اومد شکلات میخواست بهش نمیدادن گریه میکرد خب چطور باید تربیتش کنن شکلات نخواد یاگریه نکنه؟

اون بچه جهاز ساله است بچه شما نه ساله یعنی دوبرابر اون بچه سن داره باید به زبون اون بچه رو آروم میکر ...

بچه ای که زبون نمیفهمه چجوری آروم میشه؟؟به هیچ شرایطی مستقیم نیست

هیچ اسباب بازی نداشت بچم اونجا،یه اسباب بازی فکری کوچولو بود فقط و یه گوشیش که دوست نداشت بده به اون بچه

بعد بنظر شما تو اون چندساعت چیکار میکرد پسر من

نه گوشی دستش میگرفت نه هیچ چیز دیگه مینشست یه گوشه در و دیوار رو نگاه میکرد؟

اون بچه جهاز ساله است بچه شما نه ساله یعنی دوبرابر اون بچه سن داره باید به زبون اون بچه رو آروم میکر ...

میگه بچه 4 ساله خوب میفهمه

رفتم تو اتاق بهش اخم کردم انقدر بهش رو دادم انتظار نداشته اخم کنم😐😐😐😐😐

اون بچه س انتظار و رو دادن میفهمه؟! 😑

استارتر باورم نمیشه خودت بچه این سنی داشتی قبلا عین نوجوون های سایت نظر میدی

بعضی بچه ها اینطورن و نسبت به بچه ها حساس میشن یعنی اگه شما اون گوشی رو دست بگیری کاری نداره اما پسر ...

من خودم دوتا بچه با فاصله ی یک سال دارم و بزرگ شدن بخدا۳ و۴ ساله بودن اسکوتر میخواستن دوماه تمام صبر کردن تا تولدشون بشه و اسکوتر بخریم براشون

اطرافمم پر بچست،بخدا بچه ای هست اطرافم که ۴سالشه و بدون اجازه ی مادرش هیچ چیزی از دست بقیه نمیگیره چه برسه بخواد وسیله یا گوشی بقیه رو به زور بگیره

اتفاقا مادرش یادش داده گوشی خودشو نمیده بهش ولی گوشی بقیه رو میگیره حتی گوشی منو

من خودم دوتا بچه با فاصله ی یک سال دارم و بزرگ شدن بخدا۳ و۴ ساله بودن اسکوتر میخواستن دوماه تمام صبر ...

خیلی بدبینی مادرش یادش داده یعنی چی

مثلا انتظار داری چیکارش کنن؟ دست و پاشو ببندن؟

بچه شما دو ماه برای اسکوتر صبر کرده اگه صبر نمیکرد و هر روز گریه میکرد چیکارش میکردی؟ چطور تربیتش میکردی؟

[QUOTE=403280568]میگه بچه 4 ساله خوب میفهمه رفتم تو اتاق بهش اخم کردم انقدر بهش رو دادم انتظار نداشته اخم کنم😐😐😐 ...[/QUOTE

اتفاقا تاکید میکنم که زیادی رو دادم

بچه ای که میاد خونه ی من کابینتامو میریزه بیرون یخچالو باز و بسته میکنه وسایل اتاق رو میاره میریزه بیرون و چیزی بهش نمیگم واقعا رو دادم بهش همیشه بهش خندیدم

اگه یکبار جدی میبودم و میگفتم نکن یاد میگرفت که کارش اشتباهه

[QUOTE=403280568]میگه بچه 4 ساله خوب میفهمه رفتم تو اتاق بهش اخم کردم انقدر بهش رو دادم انتظار نداشت ...

همچین بخشندگی و مهربونی ازت رو فعک نکنمممم

ادامه بدیم میای میگی میخواسته سرم رو ببره بهش لبخند زدم😂

بیخیال جایی که هست نرو

خیلی بدبینی مادرش یادش داده یعنی چیمثلا انتظار داری چیکارش کنن؟ دست و پاشو ببندن؟بچه شما دو ماه برای ...

کسی نگفت دست و پاشو ببندن،وقتی گوشی مردمو میخواد بیاد بچشو بغل کنه ببره کنار بگه اجازه نداری گوشی کسی رو بگیری

اینجور مادرا بچه هاشونو باهوش ترین میدونن ولی موقع تربیت که میشه میگن نمیفهمه

چجوری بچه میدونه که گوشی پدر و مادرش رو نباید برداره؟؟؟این یعنی یاد گرفته که نباید برداره

بچه وقتی چیزی میخواد شاید بار اول و دوم گریه کنه جیغ بزنه ولی وقتی بهش بفهمونی که صبر کنه یاد میگیره الان دیگه سگ و گربه هم تربیت میشن دور از جون این که آدمه!

بخدا دیوونه شدم از دست اون بچه اون روزدیدم چاره ندارم پسر خودمو دعوا کردم گفتم بشین اینجا جایی نرو پ ...

حتما از فامیلای خودش بوده

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
همچین بخشندگی و مهربونی ازت رو فعک نکنمممم ادامه بدیم میای میگی میخواسته سرم رو ببره بهش لبخند زدم😂 ...

فکر نکن مهم نیست که باور کنی یا نکنی

خداروشکر که همچین آدمایی ندیدی و درک نمیکنی

کسی نگفت دست و پاشو ببندن،وقتی گوشی مردمو میخواد بیاد بچشو بغل کنه ببره کنار بگه اجازه نداری گوشی کس ...

حکم قتل برای زیر 18 سال با بالای 18 سال فرق داره اونا فهمیدن بچه با بزرگسال فرق داره ولی تو نفهمیدی!