2777
2789
عنوان

به مامان نامزدم بگم بریم آزمایش خون مطمئن شم 💔💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 86 پست
اسی چندسالته؟؟؟ ۹ ماه آخه؟؟؟ بجای صیغه عقد محضری میکردید، بعدن جلوی مهمان ها یه سفره عقد مینداختید و ...

عزیزم بعد جشن نامزدی مون این بنده خدایی که میگم فوت شد و قرار بو. بعد سال عقد کنیم یعنی همه کل کسایی که میخواستم عقد کنن منتظرن

الله برایم کافیست

استاترتر بیشتر هدفت احساس میکنم استفاده از این موقعیت برای ترسوندن مادرشوهره روش خوبی به ذهنت نرسیده ...

اره دقیقن ، دیگه کسی که نخواد عقد کنه ، باهیچی نمیترسه😐😐😐بیشتر آبروریزیه.

استارتر که بارادر نیست اینو مطمئنم

ولی بنظرم اگه طرف قصدش عقد نیس همون بهتر عقد نکنه

چون با اجبار دوروز دیگه طلاق میگیرن

درضمن حالا هرکی فوت شده شما عقد کنید😐😐😐لازم نیس تالار بگیرید انقد سخت میگیرید

من یکی از اقوامم خالش فوت شد هفته بعد رفتن عقد محضری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعد جشن نامزدی مون این بنده خدایی که میگم فوت شد و قرار بو. بعد سال عقد کنیم یعنی همه کل کسایی ...

مگه هنوز این رسمای دوران باستان هست؟

این همه مرگ و میر زیاد شده شماهرکی بمیره تا سر سال باید صبر کنید ؟؟؟؟؟

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

نه عزیزم اینطوریام نیست نمیشه رسمه جشن بزرگک

عزیزم ایشالا که همه چی طبق برنامه پیش میره و جشن عالی میگیرید

ولی دیگه بدترین حالت برای شما بخوای تصور کنی همینه، مقصود اینکه آسمون به زمین نمیاد حتی یکم خاص تر به نظر میاید بیشتر تو خاطر میمونید

اینو میگم که استرستو بیاری پایین احتمال باردار بودنت پایینه به نظرم خیلیا شنیدم با اولین تجربه های مشابه عقب انداختن فقط بخاطر اینکه وقتی استرس چیزی رو داری بدنت علائم همونو نشون میده😅

اره دقیقن ، دیگه کسی که نخواد عقد کنه ، باهیچی نمیترسه😐😐😐بیشتر آبروریزیه.استارتر که بارادر نیست ا ...

عزیزم ببین من داغونم واقعا حوصله این حرفازم ندارم

فامیلی و خیلیم عاشق همیم همسرمم از خداشه عقد کنیم زخم نزنید ممنونم

الله برایم کافیست

عزیزم بعد جشن نامزدی مون این بنده خدایی که میگم فوت شد و قرار بو. بعد سال عقد کنیم یعنی همه کل کسایی ...

بنظرم اگه شوهرت برات ارزش قائل بود عقدت میکرد😐😐😐

حالا کی بوده فوت شده؟؟؟ والا اگه پدرشوهرتم بوده باشه باید بعداز چهلم عقد میکردید

خانوادت چیزی نمیگن؟؟

هر چی میگین اسی حرف خودشو میزنه انگار تاپیک زده برا سرگرمی و سرکار گذاشتن

خب پاشو برو بی بی چک بخر تموم کن بره مگه چقد سخته

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
عزیزم ببین تنها نمیتونم برم به خانوادمم نمیتونم بگم با تنها کسی که راحتم مامان و خواهرشه رابطه خوب و ...

تو ۹ ماه شد رابطه صمیمانه؟؟؟

مادرت که بزرگت کرده غریبست؟؟

ببین مادرت که بعدها این موضوع رو نمیزنه تو صورتت چون تف سربالاست براخودش

ولی این چیزی ک میگی برا خواهرشوهر مادرشوهرت میشه یه گزینه برای بحث و دعوا بینتون برا آینده

اینجا کاربرا با مادرشوهر خواهرشوهر سر و کله زدن

فک نکن دوروز باهات خوبن همه چی گل و بلبله

هر چی میگین اسی حرف خودشو میزنه انگار تاپیک زده برا سرگرمی و سرکار گذاشتن خب پاشو برو بی بی چک بخر ت ...

😓کاش اینطور بود 😭

نمیتونم برم عصر از سرکار برگشت باید بگم بخره

الله برایم کافیست