2777
2789
عنوان

به مامان نامزدم بگم بریم آزمایش خون مطمئن شم 💔💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 86 پست
خود شوهرت کجاست؟ چرا با خودش نری؟ یا خودت تنها، برو مطمین شو اول خودتو تو دهن اینو اون نندازی بعدم د ...

به نظرم فکر خوبیه اینجوری شاید از ترس آبروی خودسونم که شده تکلیف اینارو زودتر روشن کنن

اولا همش از استرسه عزیزم که عقب انداختی دوما یه بیبی بزن نشون میده سوما چرا از لوازم جلوگیری استفاده ...

بیبی باید اول صبح باشه ؟

عزیزم در همون حد بود که گفتم نه بیشتر .. چه میدونستم کامل که نبود

الله برایم کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم فکر خوبیه اینجوری شاید از ترس آبروی خودسونم که شده تکلیف اینارو زودتر روشن کنن

والا ابروی ایناست که در خطره و تا اخرم قراره طعنه بشنوه که نتونست جلو خودشو بگیره بدون عقد با پسرمون بود

اره بهتره ممنون توروخدا دعا کن پریود شم

ان شاءالله که هیچ خبری نیست ، ولی سعی کن تا عقد نکردی دیگه رابطه نداشته باش برای پسرها اتفاقی نمی افته ولی دخترها بیشتر آسیب روحی می ببینند چون از سمت دو تا خانواده فشار روحی وارد میشه .

پاشو همین الان برو داروخونه یه بی بی چک بخر بزن خبرشو بهمون بده

۵روز گذشته اگه حامله باشی زود نشون میده نمیخواد اول صبح باشه که

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اول اینکه تنها نمیتونم برم با مامانش خیلی راحتیم اگه بخوام برم قطعا با هم میریم و اینکه شاید فرجی شد ...

میدونی عاقبت این کارت چیه؟

اینکه هروقت به مشکل خوردین مادرش بگه تو همونی هستی که تو نامزدی قبل از اینکه زن و شوهر قانونی باشین گذاشتی حامله بشی که مارو تو عمل انجام شده بذاری

اینا اگه بران ارزش قائل بودن ۹ ماه نامزد نگهت نمیداشتن یه عقد ساده محضری میکردین که الان انقد تو استرس نباشی

به حرف کاربرا گوش بده خودت برو ازمایش بده

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

استرس نداشته باش دختر

تهشش چیه؟ اصن باردار باشی یه درصد

با فاصله یکی دوماه اعلام میکنید تصمیم گرفتیم مراسم برگزار نکنیم مثلا هزینش رو بدیم خیریه و زندگیمون رو کم کم شروع کنیم

یه عالمه استرس از رو دوشتون برداشته میشه بعد تر سر دل استراحت برید چن تا فرمالیته خوشکل بگیرید با عکس آتلیه و لباس و هرچی دوس داری

همون دیگه تو دوران صیغه هیچ تعهدی نیست بیشتر برا شناخت طرفه نه رابطه اون جوری

دقیقا اگه خدای نکرده بکارتشو از دست بده و به هم بخوره همین آقا گردن نمی گیره اصلا روش میشه به مادر خودش و مادر نامزدش مثلا بگه حاملم 🥴