2777
2789
والا من شهر مادرشوهرم غریبم کسیو نمیشناسم وگرنه یه چنتارو یاد میدادم اینجوری بکنی😂😂😂

چندتا دیگه میفهمه لو میری همون یکی کافیه

کافیه به یکی پول بدی این کارو برات میکنه🤣

خلاف که نمیکنی بترسی یه شوخیه🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اکثر اینا 13 الی 14 ساله هستن پشت گوشی هر هر هر میخندنالبته از این تاپیک مطمئن نیستما کلی گفتم � ...

عزیزم من ۲۴ سالمه پرستارم

برای خودمم عجیب بود این اتفاق که اومدم گفتم

شایدم یکی دیگه همچین چیزی تعریف میکردم منم بودم باور نمیکردم

منم با مادرشوهرم رفتم ارایشگاه گفتن چقدر عروست خوشگله چفدر ماهه ببینیم پسرت هم به پای عروست میرسه

مادرشوهرمگفت پسرمو ندیدی اونم خیلی خوشگله ارایشگره گفت من که بعید میدونم😐🤣🤣🤣🤣

البته منمادرشوهرمم بدش نمیومد و خودش هم هی میگفت عروسم خوش قد و بالا خوشگله چشماش رنگیه

خوب شد دیگه باهام نیاد جایی

من قیافم اصلا به سنم نمیاد قشنگ ۱۰سال کوچکتر نشون میدم همه هم میگن بعد مادرشوهرم دختر خودش ک ادم فک میکن زن ۴۰ سالس الکی میگه همه میگن دخترم قیافش یه سنش نمیخوره خیلی کوچکه انگار با پسرش خداهر برادرن کسی باور نمیکنه بچشه 🤣🤣🤣🤣🤣همه هم از سنگینی وادب من تعریف میکنن اینم میگه دختر من تو سنگبنی یک بود تو ابن شهر حالا دخترش اون زمان فرار کرد با شوهرش رفت شهر دیگ عابروی خانوادش برد