2777
2789
بیشتر شبیه حرفی بود وقتی با مادرشوهر جنگ میکنه و ارزو میکنه یکی از راه برسه اینجوری بگهملت روانی نیس ...

دیالوگارو از اسمون اورده😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

قشنگ دهنشو بسته

آره دلم خنک شد یه دفه هم دستام اگزما گرفته بود باشوهرم رفتم دکترشوهرم گفت از بس آب بازی میکنه دستاش اینجور شده دکتر به شوهرم گفت خب خودت ظرف بشور یا ماشین ظرفشویی بخر😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتار مادر شوهر شما طبیعیه کدوم مادر از بچه هاش تعریف نمیکنه؟شما حساسی

عزیزم من بچه نیستم فرق تعریفو میفهمم اون همیشه با یه حالتی تعریف میکنه که انگار بچه هاش دسته گلن بقیه زشتن

فقط اونجا که گفت مثل خودت نیست خوشگله 😐😐😐از عنوانت فهمیدم اومدی از خودت تعریف کنی

من نخواستم از خودم تعریف کنم البته یکم میخواستم 😂

آخه میخواستم مادرشوهرم یه تلنگری بهش بخوره 😁

ناقلا با اون خانمه هماهنگ کردی اینو بگه یا اتفاقی شد؟🤣من برا این که سر به سر مادرشوهرم بذارم به دوس ...

والا من شهر مادرشوهرم غریبم کسیو نمیشناسم وگرنه یه چنتارو یاد میدادم اینجوری بکنی😂😂😂

تاپیک فیک و الکی حداقل تاپیک فیک میزنید یه جوری باشه قابل باور باشه

راستش حق داری اگه کسی دیگه این تاپیکو میزد من باور نمیکردم اصلا😂

من خودمم حرف خانومه رو شنیدم چند دقیقه تو شوک بودم که چرا همچین حرفی زد 😂

میدونم من اصلا به مادرشوهرت کار ندارم، مادرشوهر منم همین بود، کسی از من تعریف میکرد یهو شروع میکرد م ...

مادر شوهرم فقط گفت مرسی چشات خوشگل میبینم🥲😂

این جایی که اومدم مادرشوهرم از فامیلاش آشنا داره اومد کارمو راه بندازن