2777
2789

فقط اونجا که گفت مثل خودت نیست خوشگله 😐😐😐

از عنوانت فهمیدم اومدی از خودت تعریف کنی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناقلا با اون خانمه هماهنگ کردی اینو بگه یا اتفاقی شد؟🤣

من برا این که سر به سر مادرشوهرم بذارم به دوستم که این نمیشناختش گفتم به مادرشوهرم بگه میشه بیاییم خواستگاری برا دخترتون برا داداشم میخوام

تند شد گفت حلقه شو نمی بینی؟🤣

کیف کردیا 😂اون خانم راستش خیلی بیشعور بوده، آخه کدوم آدم نرمالی این حرفو میزنه؟

آخه مادر شوهرم فکر میکنه همه بدن فقط بچه های خودش خوبن

اره اونم انگار از دهنش پرید منظورشو بد رسوند😂

آخه مادر شوهرم فکر میکنه همه بدن فقط بچه های خودش خوبن اره اونم انگار از دهنش پرید منظورشو بد رسوند� ...

میدونم من اصلا به مادرشوهرت کار ندارم، مادرشوهر منم همین بود، کسی از من تعریف میکرد یهو شروع میکرد می.رید به طرف

منتهی اون خانم خیلی نفهم بوده!

حالا کار اداری چی بوده که شوهرت ترسیده بخورنت؟😂

مطمئنی واقعا اینو گفت؟ یه ادم چقدر باید خر باشه که همچین حرفی بزنه

بیشتر شبیه حرفی بود وقتی با مادرشوهر جنگ میکنه و ارزو میکنه یکی از راه برسه اینجوری بگه

ملت روانی نیستن بیرون یهو یکی رو بکوبن😂😂😂😂

🤣🤣🤣چه حالی کردی تو اون لحظه.حالتو خریدارم😂😂ولی در کل کار اون خانومه زشت بود.ولی اگه مادرشوهرت خ ...

اره اصلا سر صبحی شارژ شدم😂😂😂

کسی باور نمیکنه من یه محبت و خوبی کوچیک از این زن ندیدم خیلی مغروره