2777
2789
الان همه احمقیمچون با این آلودگی هوا...بی آبی....اقتصاد کند.....عدم آزادی بیان....عدم امنیت بچه دار ...

خیلیها نشدن. من هنوز در آستانهی نامزدیام. از همون اول که بحث ازدواج اومد وسط، توافق کردیم که تا ایرانیم بچهدار نشیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه احمقیم و بچه دار شدیمچون با این آلودگی هوا...بی آبی....اقتصاد کند.....عدم آزادی بیان....عدم ...

به نظرم بچه جدید نیارن

بچه های بی سرپرست زیاد هستن زندگی اونا رو تامین کنند

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

خیلیها نشدن. من هنوز در آستانهی نامزدیام. از همون اول که بحث ازدواج اومد وسط، توافق کردیم که تا ایرا ...

خب سنت کمه

من چهل سالمه البته شکر که یک فرزند دارم خدا حفظش کنه و خدا رو شکر مجدد بی فکری نکردم

⁦♥️⁩

خب سنت کمهمن چهل سالمه البته شکر که یک فرزند دارم خدا حفظش کنه و خدا رو شکر مجدد بی فکری نکردم

آره. ولی فکر میکنم تو این شرایط هر چندسالم باشه تصمیمم همینه.

مامانم همسن شماست تقریبا. توی اون دوره، تصمیمتون منطقی بوده.

شانسه شاااانس از ببین میلیاردها ژنولی باید اصلاح ژنتیکی انجام بدنمثلا با یه نفر خوش قیافه ازدواج کن ...

نه عزیزم ربطی به این چیزا نداره

دو نفر خوشگل هم بچه شون می تونه زشت باشه

بعد با این وضع در درسترس بودن انواع و اقسام عمل های زیبایی زشن بودن معنایی نداره واقعا

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

فقط اونی که برای بقیه تعیین تکلیف میکنه بچهدار بشهمیتونستین میریختینشون تو دریا که ژنشون محو بشه#هیت ...

کلی بچه بی سرپرست وجود داره

حتما نباید که ژن این سه دسته ادامه پیدا کنه

کسایی که میدونند مشکلی دارن نباید خودخواه باشن

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

کلی بچه بی سرپرست وجود دارهحتما نباید که ژن این سه دسته ادامه پیدا کنه کسایی که میدونند مشکلی دارن ن ...

مشکل از نظر شماست عزیزم اونام حق زندگی دارن مگر اینکه ژن معیوب و معلولیت و... داشته باشن که امکان انتقالش باشه