2777
2789
با گزینهی سوم مخالفمچون لزوما دو تا آدم زشت بچشون زشت نمیشه

شانسه شاااانس از ببین میلیاردها ژن

ولی باید اصلاح ژنتیکی انجام بدن

مثلا با یه نفر خوش قیافه ازدواج کنند

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی بنظر من مهمتر از همه اینا ،

کسایی که دوتا دوره تربیت فرزند شرکت نکردن دوتا کتاب نخوندن و به فکر این جنبه از فرزند داری نبودن ، تا سواد تربیت فرزند پیدا نکردن هیچوقت بچه نیارن

فعلا چیزی ندارم بنویسم

کلا توی این وضعیت.. هیشکی نباید بچه بیاره....

خودمون چی شدیم؟ یه مشت آدم افسرده ک صب تاشب سرکاریم آخرشم ب هیچی نمیرسیم...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

زشت و زیبا بودن نسبیه، قابلتغییره و اونقدرها هم مهم نیست. حماقت هم که اسمش روشه.

ولی کلا تو این شرایط، اگه کسی نمیتونه بچهش رو از ایران بفرسته بره، نباید بچه بیاره. کلا چه پولدار چه فقیر، با این وصع آب و هوا و اقتصاد بچه آوردن احمقانهست.

اونایی که تازه یه استدلال سطح ابتدایی رو یاد گرفتن اما جوابش رو بلد نیستن و بخاطر همین سواد اندک خودشون رو عاقلترین های کره زمین میدونن هم کاش منقرض شن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یه عده دیگه هم هستن هرگز هرگز نباید بچه بیارن.

اونایی که خودشونو عقل کل و دانای کل میدونن و توی تمام مسائل زندگی همه دخالت میکنن و نظر میدن!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه های بیچاره چیکار کنند؟خوبه بعدش به روشون بیارن که شما باعث این زندگی بدبختی ما هستید؟

درسته ولی اونا بیشتر بچه میارن

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :