2777
2789

منم چند ماه دیگه آزاد میشممم فقط امید وارم اوت چیزی که میخوام بشه 😭حسرت یه خواب راحت مونده تو دلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم بی دغدغه مگ داریم

اره کم پیش میاد، بی دغدغه هم اگ بشه کسی تهش افسردگی میگیره ب پوچی میرسه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ما قبول شدیم چیشدته تهش یه شغل کارمندی با 15 تومن حقوقه دیگه

من الان یکسال و نیمه دنبال همینم هستم جور نمیشه

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

من الان یکسال و نیمه دنبال همینم هستم جور نمیشه

که چی آخرش

با 15 تومن تغییری تو زندگیت ایجاد میشه؟ از فقر میای بیرون؟ گوشی خوب میتونی بخری؟ ماشین خوب؟ مسافرت خوب؟

هیچچچچ کدوممممم

فقط بشین خونه لذت ببر از وقت آزادت

که چی آخرشبا 15 تومن تغییری تو زندگیت ایجاد میشه؟ از فقر میای بیرون؟ گوشی خوب میتونی بخری؟ ماشین خوب ...

بازم میگن کاچی بهتر از هیچی هست دیگه

بعدم این درس که خوندیم به چه دردی خوردی

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

وای واقعا خوش به حالشون البته من دهم هستم ولی خیلی دلم میخواد دانشگاه رشته مورد علاقم قبول بشم

وقتی بچه هایی که دانشگاه و رشته به خوب قبول شدن میان مدرسه مون حرف میزنن میگم ای کاش منم بشه ...

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

به درد لای جرز دیوار میخورهبهترین دانشگاه دولتی رشته مهندسی تاپم خوندیم هییییچی ب هیچی

شما از شغلت راضی ؟