2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی اصلا هم دانلود ندارم

منم به خاطر مشغله زیاد دو سه ماهه اسکرین واچم خیلی پایین اومده

فیلم هم قبلا خیلی می دیدم الان نه

با این حال بسته ام به پنج روز نکشیده تموم می شه

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

منم به خاطر مشغله زیاد دو سه ماهه اسکرین واچم خیلی پایین اومدهفیلم هم قبلا خیلی می دیدم الان نهبا ای ...

همونو بگو

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

من دوازده گیگ میگرفتم براپونزده رو تابیست روزالان شده پنج روز اینستاندارم فقط تلگرام میرم نمیدونم چر ...

الله اعلم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

اره خدا لعنتشون کنه.چه خبره اصلا نمیشه بره داخل اینترنت یه سرچی کنی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دقیقا

گوشی من اینقدر داغون هست که کلا نمیشه باهاش کار کرد من فقط میام این سایت و با مرورگر فقط میرم ایتا تکالیف بچه را ببینم چیه حتی کلیپ هم نمیشه باهاش باز کنم چون پخش نمیکنه واسه همین همیشه ۲_۳ گیگ را یک ماه میرسونم حتی گاهی ۱ گیگ هم میسوزه

الان دو سه هفته هست دو گیگ را یکی دو روزه تمام میکنم

من فکر کردم مشکل از منه

حالا فهمیدم کِرم از خود درخته