2777
2789
عنوان

از خونمون خجالت میکشم دوستم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 21 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان دوماهه داره پیام میده به بهانه های مختلفبه نظر شما من فقط چون هیچی تو خونه نداریم خجالت میکشم

خجالت نکش عزیزم

پس اونم باید خجالت بکشه واسه رشته معمولی که رفته شما رشتتون باللتر

اون وضع مالیش

شما چندسال دیگه بهترین خونه و زندگی دارین چیزی که مشخص و شما هدف دارین ..

اگه واقعا اذیتتون میکنه بگین شرایط نداریم اینجا کوچیک رستوران بریم اگه اصرار کرد بذارین بیاین

درکل که شاد و راضی هستیم و برخوردمون هم همینطوراینم سر همین میخواد بدونه ما چجوری داریم زندگی میکنیم ...

پس بذار ببینه شاید تلنگر شد براش که عشق و هدف مهمتر چندتا وسیله است

اگه برای دیدن ظاهر خونه و زندگی میخواد بیاد که بذار بیاد و برات مهم نباشه چون آدم مهمی نیست!!

ولی اونی که با شعور باشه میدونه که تو زندگی دانشجویی اصلا لازم نییییست که خونه ت کامل و لوکس باشه ...

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

خود واقیعت باش و اهمیت نده!!

من دوران دانشجویی از جمع کلی آدم الکیِ پولدار کنار گذاشته شدم وقتی میفهمیدن بچه پایینم، یک نفر منو فهمید و باهم شریک شدیم و رشد کردیم...

همون پولدار الکیها دوباره پیداشون شده ولی من یک تار مو این رفیقم رو به دنیای متوهم اونها نمیدم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

الان دوماهه داره پیام میده به بهانه های مختلفبه نظر شما من فقط چون هیچی تو خونه نداریم خجالت میکشم

خجالت نداره عزیزم .

منم مثل تو بودمها ، مثلا میگفتم چون فرشهامون جفت نیستن کسی نیاد خونمون ، چون ما در حد فلانی نیستیم فلانی نیاد خونمون .

یک خانمی همسایمونه ، به شدت با کلاس، مربی آشپزی و کیک و شیرینی ، ۱۴ تا کشور مختلف سفر کرده ، بچه هایش همه تحصیل کرده خفن و .. خودشم ماشاالله شیک میگرده البته بسیار مومن و نجیبن همشون .

نذری داشت ، منو دعوت کرد ، خیلی دلم میخواست خونشونو ببینم ، ببین انقد ساده بود که خودم شوک شدم ، انگار بیشتر از قبل دوستش دارم بعد نگاه کردم به خودم که چرا انقد سخت میگرفتم بیخودی

شمام آینده درخشانی دارید ، هر دو پزشک مملکت ، بخاطر تیر و تخته خجالت میکشی ؟ اتفاقا با روی باز پذیرا باش بگو بیاد ، اگه هم چیزی گفت بگو دلت خوش باشه اسباب وسیله میاد و میره