2777
2789
عنوان

همسرم با خانوادش قهره

87 بازدید | 12 پست

با نصفشون قهره با پدر مادر ویک برادر وخواهر کوچیکترش ارتباط محدودی داره بقیه خواهر برادراش ایران نیستن. حالا تابستون زایمانمه ایناممیان ایران جواب فامیلا چی بدم هی میپرسن چرا برادر بزرگوخواهرای شوهرت نیستن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی داره پرسیدن بگو اومدن رفتن

خب مامانمک پیشم میمونه اون بدتر همه فضولی میکنه بعد ب هیچ عنوان قبول نمیکنه شاید بقیه مشکل دارن میگه حتما مشکل شماس پس برید اشتی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مگه همه تایم فامیلاتون کنارتونن؟ بگید رفتم خونه میان یا قبل شما بودن یا ....

مادرم کهس اون از همه بدتره

وای بخدا از خداتم باشه که نیستن و ارتباط ندارید مادرتم پرسید خب بگو رابطه ای نداریم و تموم ب بقیه فامیل نهایت خواستی نگو بگو اومدن رفتن مامانتم بروز نده به اونا نهایتش هم خواست بگه رفت و آمد نداریم چی میشه مگه؟ فقط از خدات باشه که نیان

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

منم همینطورم کلا از همه بدم میاد

بابا تهمت دزدی و همه چیزدن ارزش رفت امد ندارن

بگو خارجن نیومدن هنوز

میفهمن کتابستون میاد مثلا مادرشوهرم کمیاد پیشم کل شهر خبر میکنه میترسم ب مادرم بگهاصلا دلم میخواد برا زایمانم نیاد

وای بخدا از خداتم باشه که نیستن و ارتباط ندارید مادرتم پرسید خب بگو رابطه ای نداریم و تموم ب بقیه فا ...

عزیزممادرم نهایت شخصیت مهرطلب داره یعنی قبول نمیکنه اونا اشتباه کنن چون بزرگ ترن میگن لابد مشکل خودتونه از شوهرم زیاد خوششنمیاد از طرفی میگممادرشوهرمنیاد دروغ ببافی تحویل مامانموبقیهبده

ادم از خودی بخوره دیگه زور داره

همسرم مثل پسرنداشته اش براش خوببوده ولی کلا زیاد از شوهرم خوشش نمیاد چونگاها شوهرم الکل مصرف داره دس اینمچش بسته حق میده ب بقیه البته الکلشوهر من خارداره برا پسرا خواهر برادرخودش نه