2777
2789
عنوان

اونایی که دختر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 31 پست
از آن نترس که های هوی دارد از آن بترس که سر به زیر دارد

دقیقا

فلفل نبین چه ریزه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیه نگرف؟😂

ن بهم شماره داد ی حرفی زد گفتم پس بگیر حرفتو گفت نمیگیرم واسه مردن کتکش زدم فرض ی جفت کفش پاشنه بلندم پام بود از تولد برگشته بودم 😂😂 همسایه خونه خالم بود روز بعدش این باباش جلو شوهر خالمو گرفته بود دخترتون پسرمونو کتک زده دستش شکسته مریض روانیه دخترتون شوهر خالمم گفت پسذت چند سالشه گفته بود ۲۲ گفته بود دختر ما ۱۸ سالشه پیش کسی نگی ی دختر پسرتو زده ابروش میره😂😂😂🤝🏽

اونم رفته بود

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

وا خب کتاب بخون،فیلم ببین، یا چمیدونم یه کلاسی باشگاهی چیزی برو شاید دوست هم پیدا کردینکردی هم نهایت ...

دور از جون شما

من خودم سرکار میرم همیشه سرکارم

ولی الان مریضم تا دوشنبه مرخصی گرفتم

دیگه برم سرکار اینجا کمتر میام

من مثل پسرهای دیگه نیستم پر رو بازی در بیارم

درخواست بدم

زن ستیز باشم

من کاری به کار کسی ندارم

سعی میکنم همه رو از دست خودم راضی نگه دارم

تا بفهمن پسر خوبم هست

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

عجیبه

اسمشو ببین خب مهربونه دیگه 😂

فقط هم میگه کلاس رزمی بذارید دخترا رو

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

😐😂😐😐

😂😂🤝🏽

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

ن بهم شماره داد ی حرفی زد گفتم پس بگیر حرفتو گفت نمیگیرم واسه مردن کتکش زدم فرض ی جفت کفش پاشنه بلند ...

چطوری زدیش بنده خدا رو که دستش شکسته😂😂

دخترم تکواندو کار میکنهولی خوب بازم زور ی مرد بیشتر متاسفانه .هرچقدر هم رزمی کار باشه باز سخت کتک زد ...

دیگه از بچگی کردن تو گوش ما مرد قویه زن ضعیفه

در حالی که اینطوری نیست

اسمشو ببین خب مهربونه دیگه 😂فقط هم میگه کلاس رزمی بذارید دخترا رو

بخاطر خودتون میگم

وضع جامعه داغونه

مردم اعصاب ندارن

یه دختر باید بتونه تو این شرایط از خودش مراقبت کنه

که اگه گیر یه نامردی مثل من افتاد بتونه از پس خودش بر بیاد

بخاطر خودتون میگموضع جامعه داغونه مردم اعصاب ندارن یه دختر باید بتونه تو این شرایط از خودش مراقبت کن ...

درست میگی شوخی کردم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

چطوری زدیش بنده خدا رو که دستش شکسته😂😂

اون خیلی نازک نارنجی بود😂

دستشو پیچ دادم بعد زدم تو شکمش افتاد زمین 😂

یهویی نبود کارم تعادلشو از دست داد افتاددستش پیچ خورده بود زیرش شکسته بود🤗

خوبش کردم قشنگ یادم میاد دلم خنک میشه اونقد زدمش اومدم خونه پنجه دستم باد کرده بود😂😂

اون شب بابام میگفت خدا ی چیزی دونسته تورو پسر نکرده