2777
2789

😐من میخوام از شمام نظر بگیرم بعد بهش بگم چون همش میگه کمکم کن و ..

تو اولین دیت اونم با کی؟با یکی از همکلاسیای دانشگاه

😐میک لاو کردن

بازش نمیکنم چون ممکنع نی نی یار تعلیق کنع

بعد پسره گفته بهش تا هر وقت که خوش بگذره و قسمت یاری کنه باهمیم😐😐😐حتی ب اصرار دوستممنگفته خواستگاری میام دوستم گفته یه زمان تعین کن که بیای خاستگاری چن بار خودشو زده به اون راه پسره

بعد پسره بهش پیشنهادای دیگم داده 😐

با دوتا عشقم عشقم خرش کرده😑میگه چون به مامانش گفتع من عشقشم وچنتا محبت کرده حتما دوسم داره

فعلا ۲۰ روزه رفتن تو رابطع چندبار میک لاو داشتن حالا ازش درخواستای دیگه کرده😐

به دوستم گفتم کات کن این خیلی لاشی و پروع میگه دوسش دارم نمیتونم😐بعد کلیم قربون صدقش میره. دوستم قصدش اینهکه باهاش ازدواج کنه🤐

چیبگم به دوستم

تا هرچی میشع سریع از من نظر میپرسع منم دوس ندارم تو چاه بیوفته

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

بگو بشین تا بیاد بگیرت

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حماقت تا کی؟؟

سریع کات اگرررر دنبال رابطه جدی هست دوستت باید کات کنه عمرشو نزاره پای یه نخاله

مشخصه دیگه سیچوئیشن شیپ رابطه ای ک اسم نداره و فقط میخواد باهات وقت بگذرونه و حس خوب بگیرهههههه

هیچ تعهدی توش نیس! فقط وقت میکشه

اصلا از پسره حس خوبی نگرفتم کسی ک از همین حالا درخواستای دیگه ام میکنه بگیر نیس و هوله و میخواد عشق و حالشو کنه اخرم بگه بای بای .. ب دوستت بگو عاقل باش یهو ب خودت میای میبینی تن ب رابطه با کسی دادی ک برات ارزشی قاعل نیس

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

این پسرا رو مگر با طلسم و جادو بشه انداخت تو ازدواجاینا دنبال یه چیز دیگه انبگو کارشو بکنه میرهالهی ...

اخه دوستمم باور نمیکنه

پسره از در محبت وارد شده انقد ب دوستم محبت کرده واقعا خر شده

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

صلاح مملکت خویش خسروان داند

هرکاری دوس داره بکنه زندگی خودشه ..این دوره زمونه همه میدونن اخرعاقبت نداره این خودشو میزنه اون راه پس بزار بره خودش تهشو ببینه

لب و بوس و بغل و....

خب این دختر سر کار و فقط وسیله سر گرمی و سوء استفاده باهمین کلمات گولش میزنه تا به هدفش برسه. پسره زرنگ و فهمیده دختره ساده اس. بهش بگو باهات ازدواج نمیکنه... بکش کنار خودتو تا بدتر نشده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻