2777
2789

اوایل ازدواج مادرشوهرم خیلی فتنه گری میکرد و منم یه دختر ساده و استرسی و بساز ..شوهرم دور ورداشته بود فکر میکرد خیلی آدم خاصیه و شروع کرده بود به فاز گرفتن واسه خودم و خانوادم..چندین بار به بهانه های مختلف دعوای شدید راه مینداخت که کل فامیل فهمیدن و میگفت منو نمیخواد منم باردار بودم و تحمل کردم و برمیگشتم سر زندگیم ..کم کم خاحواده شوهرم روی واقعیشونو نشون دادن و شوهرم فهمید مادرش کیه و چه کلاه گشادی سرش رفته و کلی پول ازش بالا کشیدن و با شوهرم سرد شدن و طردش کردن ..منم تو همین مدت خوندم واسه استخدامی و معلم شدم و کلی به خودم رسیدم و خیلی زیباتر شدم ..الان شوهرم خیلی حرف گوش کن و مطیع شده ولی همیشه چیزی تهه قلبم باعث میشه ازش متنفر باشم اونم یادآوری گذشتس و زمانی که جلوی همه خوردم کرد

شیطان تو هر مرحله زندکی وجود داره قسم خورده خانواده هادرو بهم بریزه

تموم شده گذشته فکر اینده باش

وقتی ادمی میتونه اونجوری هم باشه سعی کن پشت خودتو محکم کنی دیوار بسازی

خوکاری کردی معلم شدی فکر پس اندازم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیطان تو هر مرحله زندکی وجود داره قسم خورده خانواده هادرو بهم بریزه تموم شده گذشته فکر اینده باش وقت ...

حس میکنم ذات واقعیشو دیدم و الان که همه پسش زدن خوب شده ..وقتی سر پدرم فریاد کشید و هنوزم پدرم دلشکستس ۷۰ سالشه💔

حس میکنم ذات واقعیشو دیدم و الان که همه پسش زدن خوب شده ..وقتی سر پدرم فریاد کشید و هنوزم پدرم دلشکس ...

بزار واقعیت بهت بگم زن مطلقه خیلی سخته زندگی براش

الانم که شوهرت درست شده

ولی اینو بدون اون روهم داره خیلییییی درصدش بالاس بازدوباره بره سمت خانوادش وقتی رو خوش بهش نشون بدن

پس زندگی کن ولی با دیوار محکم پشت سرت