2777
2789
نظز من اینه خاک دو عالم تو سر تو با این دوست پیدا کردنت چته چرا با اینا میگزدی یه عده زن بی حیای دهن ...

تو فکر کن نزدیکترین آدم زندگیت همینا باشن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن خواهرت باشه میتونی ؟واقعا یه سری آدم ها عوضی میشن

بله🤷 من با داداشم شش ساله قطع رابطه م. قهر هم نیستم ببینمش باهاش سلام و احوالپرسی میکنم اما رفت و آمد نداریم باهم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

گفتمممم خنده مضحکی کردنالان دارم گریه میکنمحالم خیلی بده

خوب یکم اوملی راست میگن دوستات

همون خونت بشین یا برو مراسم روضه و فاتحه خونی گریه کن

هرجا رفتن به فردش بستگی داره

من میرم هر مراسمی جز مراسم روضه گریه و غمگین بودن

ولی مامانم پیره میره روضه خوانی

در ضمن حتی اگه خواهرت هست خودش مرکز فتنه ی زمینه این زن

ارتباط خودتو باهاش محدود کن

چه جراتی بهش دادی بخواد تازه نظر هم بده

تو با نگاه کردن به سر و وضع حجاب طرف میتونی دیگه بفهمی لازمه ارتباطتت باهاش در چه حدی باشه

از زن های بی حیا دوری کن حتی اگه خواهرت هست محدود کن بد آسیب میبینی

تو فکر کن نزدیکترین آدم زندگیت همینا باشن

به جهنمنزدیک ترین ادم های زندگیت هستن

من تورو میفهمم

پدرم رو ادم های اینجوری دراوردن البته نه به این شدت خانواده ی تو نبودن

عزیزم دور شو از اینا

فیزیکی نمی تونی ، یه جوری محترمانه اگه تو یه خونه اید ازشون فاصله بگیرم حرف زیاد نزن ، نطری نده ، کارات رو از اینا جدا کن و در حد ضرورت مخفی کن ، بهت گفتن افسرده ای ، برنامه ی دیگه ای برای خودت بچین ، به امام علی توسل کن .

تو که افسرده نیستی هم خودت میدونی هم ما ولی برای اینکه بهت آسیب نزنن سعی کن اگر میشه خدا میخواد ازدواج کنی دور شی اگه شرایطتش نیست سعی کن راهت رو جوری که حساس نشن آسیب نزنن اروم جدا کنی

خاک توسرهرکی این کثافت کاریارو نشونه باکلاسی وپیشرفت میدونه

خاک دوعالم بر سر مفنگی هر کسی اون کارا رو نشونه عقموندگی میدونه

سبک زندگیا متفاوته

مفنگی عقب افتاده املی چرا به دیگران توهین میکنی

سرتو تو یقه خودت بکن به زندگی دیگرانم کار نداشته باش