2777
2789

وقتی میگیم نمیآیم میگن اونقدر تو خونه میمونبد افسردگی میگیرید و....

و خیلی حرفای دیگه که منو تا مغز استخوان میسوزونه

بخدا امروز نشستم برا امام زمان گریه کردم که چرا نمیاد چرا تموم نمیشه

الان هم با گریه مینویسم

ینی واقعیت داره؟ اون برنامه زندگی پس از زندگی هر کسی یک نفر رو ناراحت میگرد ذهنش رودرگیر میکرد اون دنیا عذابش رو میدید. کاش اینا هم ببینن

واقعا برام سوالههههههه

بعضیا میرن دورهمی هایی که زن و مرد هس مختلط هس

خانوادگی هم میان اونجا ولی خب همو نمیشناسن

میخورن مست میکنن زن خودشون تو میز خودشون میرقصه نگاه میکنن یا هم وسط زوج ها میرقصن

میگن فقط به زن های خودشون نگاه میکنن به زن های دیگه نگاه نمیکننن همه اونجا ناموس دارن

منم میگم خوشم نمیاد مردی که مسته به رقص من نگاه کنه

جدا از محرم و نامحرم 🥲 واقعا من دوس ندارم یه مرد مست کرده بهم نگاه کنه

دوستامم که رفتن میگن اون مردها ففط به زنهای خودشون نگاه میکنن بیا خوش میگذره

بیا با شوهرت

دوستام میگن ما زن های خوشگل رو اونجا میبینیم شارژ میشیم 😂 تو هم با شوهرت بیا شارژ بشید

آخه چرا باید خودم زمینه نگاه کردن به زنها رو برا شوهرم فراهم کنم؟؟؟

اینو گفتم بهشون، گفتن خب مردها همه جا هس نگاه میکنن

خب میگممم فرق داره نگاه گذرا تو خیابون

با نگاه دقیق حی و حاضر تو مجلس دورهمی

لطفا شما هم نظر بدید

کلا مسخرم کردن منو تخریب کردن سردرد گرفتمممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا باید با همچین آدم هایی دوست باشی؟!حرفم اصلا تایید رفتار شما یا رفتار اون ها نیست!!حرفم اینه کلا فضای فکریتون متفاوته چرا با هم دوستید!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خاک توسرشون چراجوابشونو ندادی؟

گفتمممم خنده مضحکی کردن

الان دارم گریه میکنم

حالم خیلی بده

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

مگه شوهر داری ؟

کی ازدواج کردی ؟

هز کار دوست داری بکن و حرف بقیه برات مهم نباشه منم این جمعا زیاد رفتنم البته من مجرد بودن ولی زن و شوهر خیلی بود وقتیم نخواستم دیگه نرفتم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چرا باید با همچین آدم هایی دوست باشی؟!حرفم اصلا تایید رفتار شما یا رفتار اون ها نیست!!حرفم اینه کلا ...

فک کن خواهرت باشه

میتونی ؟

واقعا یه سری آدم ها عوضی میشن

شما نرمالی عزیزم. افسردگی هم نداری. شما با خدا معامله کردی. پس ناراحت نباش. خداروشکر کن که تو این دوره زمونه که همه دارن عوض میشن شما عقیده درستو داری.

هیچ آدمی توی مسیر حق نبوده مگر اینکه تمسخر شده. مثل همه پیامبرا

نظز من اینه خاک دو عالم تو سر تو با این دوست پیدا کردنت

چته چرا با اینا میگزدی

یه عده زن بی حیای دهن دریده جمع شدن دور هم

تو هم عوض دوری و بلاک اینا تازه بهشون توصیح میدی

میگی مشروب و رقص و زن

حالت خوبه ؟؟؟

نکنه مثلا اینا رو ادم حساب میکنی ؟؟؟