دخترم ۸سالشه واقعا قدره ۳تا بچه منو نابود کرده واقعا همه بچه ها همینن؟مدااام یه داستان وچالشی داره برا ناراحت کردن من یا یه جاش درد میکنه یا پشه خوردش یا درس نمیخونه یا تومدرسع با دوستش حرفش شده و...دیوانه دارم میشم
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم دختر ده سالم همینه خیلی جواب میده و به منو پدرش بی احترامی میکنه
وااای خدا دخترمنم ج میده ولی خداروشکر بی احترامی جرات نداره اونم ب باباش ک اصلا ولی خب خیلییی چالش دارم باش روهمه چی حساسه چرا موهام کجه چرا عینکم تمیز نی
آره منم همین جور دخترم تو خونه اذیت میکنه پسرم دانشجو از پشت گوشی یه چی میگه ناراحت میکنه بچه ها هر ...
اخه من خودم بچه بودم خیلی با درک بودم ما ۴تا بچه بودیم بابامم مدااام با مامانم تو جنگ و داستان بودن بعد فک کن اونا مارو اذیت میکردن ما هیچچچ ازاری براشون نداشتیم حالا برعکس شده با اینکه دخترم همه چیزشم فراهمه بازی درمیاره کلا من بیجاره همیشه باید یکی عذابم بده دخترمم ک کوچیک بود شوهرم خل بود الان اون ادمه این خل شده