2777
2789
حزب بادباد از هر طرف بزنه اون طرفی میرن

من دیدم چه اشکی برا امام حسین میریزن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظر خودشونه

من اصلا اصلا مذهبی نیستم و قبول ندارم، حجاب ندارم

اما مهمونی و پارتی و... اینا هم نمیرم الکل هم هیچوقت نخورده و نمیخورم

اینم نظر شخصی خودمه😄

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من دیدم چه اشکی برا امام حسین میریزن

یه بار آقای دانشمند صحبت میکرد میگفت اینایی اهل گناه هستن و تو عزای امام حسین هم هستند عاشق حسین بن علی هستند که مظلوم بوده این فرق داره با پیرو امام حسین بودن که باید به حرفشون عمل کنیم

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

با ادمی که هم کربلا میره هم پارتی غریبه ها معاشرت نمیکنم تکلیفم با خوم معلومه نه حوصله مذهبی های دوا ...

مثل منی

حوصله آدم های توماچ رو ندارم😄

ادم های معمولی سلامت روان بیشتری دارن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

قدر خودتون و شوهرتون رو بدونید و کلا از این جمع فاصله بگیرید

نبود همچین افرادی دور شما بهتر از بودنش هست با هاشون تا حد امکان رفت و آمد نداشته باشین

همین که این رو هنوز متوجه میشین یعنی هنوز فطرتتون زنده است

کی خواهرمه؟

میگم فک کن خواهر و کل فامیلت همین باشن

چطور میزاریش کنار

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
قدر خودتون و شوهرتون رو بدونید و کلا از این جمع فاصله بگیرید نبود همچین افرادی دور شما بهتر از بودنش ...

به قول یه بنده خدایی

کربلا به رفتن نیست 😐

به شدنه

اگه به رفتن بود ، شمر هم کربلا رفت، عمر سعد هم کربلا رفت و حتی گفته شده برای امام حسین گریه هم کرد

آدما واقعا خیلی عجیب اند و دائم در حال امتحان