2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد مفت خورن و لذت میبرن از کارشون

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 49 پست
بخدا متنفرم ازش ولی یهو میریم خونه مادر شوهرم مثلا بچه هام میگن بریم بیرون اینم راه میفته میاد دنبال ...

نه گفتن رویادبگیر به یه بهونه رفتن روکنسل کن. یااگه رفتی باکارتی خریدکن که پول اندازه خودت داشته باشه .....الان دیروزشماهم میگفتی کارت منم موجودی نداره تامجبوربشه خریداشو بزاره زمین.....کلا مشکل شمااینه که نه گفتن بلدنیستی. پس یه راهشم این هست که خودتو تواین موقعیت قرارندی....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین شاید نداره یا تحت فشار هستن. البته کارش زشته . اگه خپاهرته اشکال نداره. حتی اگه دوست خیلی صمیمی ...

خوندی همشو؟؟؟

اصلا تحت فشار نیستن!!! بخدا ماهی ۱ و خرده ای پول آرایشگاه میده

خوراکی که من برا خودم نمیخرم این خیلی راحت برا خودش میخره!فکر کن جوراب رو نسیه برمیداره تا بره یهو مثلا ۹۰۰ هزار تومن خوراکی بخره

انواع تن ماهی و غذاهای نیمه آماده رو میخرن میخورن در حالیکه ما زورمون میاد بخریم خواهرم نیست خواهرم هزار تومن هم نمیگیره از من

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
باز چندروز پیش مجبوری با من اومد بیرون کلی مغازه های مختلف آت و اشغال خرید پول کارتش کم شد رفتیم سوپ ...

خب بلافاصله بعد برگشتن رو به شوهرش میگفتی آقا فلانی والا من هرچی به زنت میگم عیب نداره حالا ۵ میلیونی که تا الان برات خرج کردم اینور اونور فدای یه تار موی بچت لازم نیست پس بدی هی میگه نه زشته من نمیخوام گداهای آویزون به نظر بیام خوشم نمیاد پشت سرم بگن دله دزده و به زور از بقیه پول میکنه من هروی میگم بابا گدا چیه ما این حرفا رو نداریم چرا باید همچین حرفی بزنن درموردت و... بازهم اصرار میکنه که حتتتما پولم رو از شما پس بگیرم شما یه چیزی بهش بگید

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چه بی عزت نفسن بعضیا🤯

بخدا انقد خودخوری میکنم

الان چندروز گذشته باز میاد تو ذهنم

پررو پررو برگشت گفت تو همشو حساب کن من تو کارتم پول بمونه!!!

منم برگشتم به فروشنده گفتم هرچی هست از همون کارت بکشین ۱۰۰ تومن بقیشو من میدم

ببین منم ادم پررو دیدم میخواست به هر بهونه ای چتر بشه خونمون راه حلش اینه پر رو باشی

اینم همینه

یهو ۸ شب یا ۹ شب میبینم صدای آیفون میاد برمیدارم میگه باز کن منم

با اکراه چند لحظه ساکت شدم بعد گفتم چقدر بدم؟؟گفت همشو تو بده میخوام تو کارتم پول بمونه!!!

خب تو هم میخندیدی میگفتی چه خوب که اینقدر هوام رو داری جاری جان اتفاقا منم میخواستم تو کارتم پول بمونه ولی روم نمیشد بگم حالا که خودت گفتی تو کارتمون پول بمونه بیا خرید نکنیم بریم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

وااااا نداره خب نخره کسی که نداره نمیره لوازم ارایش بخره یا خوراکی من از گشنگی بمیرم نون شب نداشته ب ...

میدونی چی زور داره

ببین مثلا اون روز من ۲ تا کیک خریدم برا مدرسه ی بچه هام،این اومد راحت ۴ تا از همون برداشت برا خودش و بچش،من برا بچه هام دوتا شیرکاکائو خریدم برا خودم برنداشتم،این اومد یکی برا خودش یکی برا بچش برداشت،هرچی برا بچش برداشت برا خودشم برداشت آخر هم پول کم آورد،تازه من لطف میکردم اون مقدار که کم آورده رو بدم بهش،برگشت گفت نه تو همشو برام حساب کن تو کارت من پول بمونه!یا هرچی تو مغازه میبینم باید بخره اونم گرونشو

مگه واجبه آخه

تا وقتی جوابش رو محترمانه و قاطع نمیدی معلومه که تکرار میکنه

بخدا بارها به روش آوردم

یبار گفت بریم فلان وسیلمو بدم درست کنن تو پولشو بده شوهرم بهت پس میده

گفتم والا شوهرت که عمرا پس بده

چندبار حرف انداختم از رو نمیره

خب بلافاصله بعد برگشتن رو به شوهرش میگفتی آقا فلانی والا من هرچی به زنت میگم عیب نداره حالا ۵ میلیون ...

شوهرش رو ندیدم اون شب

شوهرش هم مثل خودش یه مفت خوره