همسرم اما با مهریه کاملا مخالفه، میگه به ما چه اصلا چرا باید مهریه باشه؟ اگه قراره از قانون پیامبر پیروی کنیم چرا درمورد چند همسری از پیامبر پیروی نمیکنیم؟ واقعا نسبت به طرزفکرش حس بدی دارم
بعد قانون مهریه برا زندان اینجور هست نه اینکه طرف نده و ...
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
هر وقت بحثش رو کشید وسط در پاسخ بگو تویی که میگی شرع و قوانین پیامبر، چند همسری هم شرایطی داره طبق گفتههای خود پیامبر. باید رضایت من باشه و بین همسرها هم تعادل برقرار باشه؛ میتونی بسم الله برو یکی دیگه بگیر ولی اگه نتونی پات رو میکشم دادگاه حقم رو ازت میگیرم.
"آن بولین، بیگناهترین زن تاریخ انگلیس که به بیعدالتی کشته شد"
خب زندان نره چی باعث میشه پرداخت کنه اقساطو ؟کی یقه مردو میگیره بره سکه رو پرداخت کنه؟
حسب توانایی مالیش قسط بندی میکنن دیگه و مرد موظفه که پرداخت کنه ، در صورت پرداخت نکردن خانم میتونه حکم جلب شو بگیره
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
شاید از حقوقش کسر بشه یا در اونصورت زندان بره ولی اینکه ازاول بره زندان خوب این برداشته شده بازم میپ ...
خب بعضیا شغلشون آزاده دولتیا اره ولی اونی ک ازاده شغلش ت جای خصوصی کار میکنه حتی حقوقشم ب کارت خودش نمیرنن یا مبلغ جزئی ک باید تو بیمه رد بشه رو ب حقوق میزنن
بعدا اگه برای اقساط توافق بشه و مرد به موقع پرداخت نکنه داره
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷